rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tā kā pati esmu grampijs,kas vienmēr atradīs,kur piekasīties, mēdzu diezgan kritiski pieiet jūsmīgām atsauksmēm, toties pieķeros lasītajam negatīvajās, šodien kārtējo reizi pārliecinājos,ka pareizi vien daru.

biju pusdienās restūzī Ferma. Nu,i priecājos,ka biju paēst pusdienu piedāvājumu nevis kārtīgas vakariņas ar rezervāciju.
nē,nebija tā,ka kautkas būtu objektīvi slikti (nu,labi,maize toč nebij svaiga) (jo ar mani mēdz gadīties arī krietni ļaunākas lietas)
bet bija tā... pilnīgi nekā.
ja es pati būtu atskrējusi no darba un uz buj-duj to pagatavojusi, būtu paēsts un miers (lai gan es pie laša tartara tik neiederīgu krēmu neliktu un samam garneļu mērci interesantāku uztaisītu)
bet,ja tas ir tipa ļoti pieprasīts restorāns..
nē,paldies.
  • zin kā. tādā līmenī, kādā jūs ar ēstmīli spējat novērtēt, izvērtēt ēdienu, spēj max 10% populācijas. bet atsauksmes raksta arī pārējie 90%, uz kuriem strādā gan vietas brand dizains, gan labi pavadītais laiks (t.sk. ka vispār ir iziets uz restorānu), gan viesmīļa attieksme, jū neim it. protams, šie paši faktori strādā arī negatīvajā virzienā. bet katrā ziņā tīri ēdiena kvalitātei (jo īpaši tik smalki izvērtētai) restorānu atsauksmēs ir apmēram divdesmitā daļa.
    par atsauksmju lasīšanu - attiecībā uz viesnīcām es tā daru, ka lasu negatīvās (pie kopumā laba viesnīcas novērtējuma), lai saprastu, kas sliktākais tur ir sagaidāms un vai mani konkrēti šis aspekts uztrauc.

    kas ir Tavs Rīgas restorānu tops? nenoteiktā secībā un nenoteiktā skaitā.
    • es jau tikai izrunājos, neesmu nekāds tāds eksperts un nekāda topa man nav
      nezinu gan,vai tāpēc,ka par maz esmu vietās bijusi, vai arī esmu pārak piekasīga

      jo lielākoties sanāk aplauzties , kā piemēram, amaronē,kur astoņkājis bija nebaudāms un vēl piededzināts, vai arī ekspektācijs netiek piepildītas,kā bija trīspavāros, un,pat ja vienu reizi ir ok, tad aizejot vēlreiz, gan jau aplauzīšos, jo mani tiešām vajā kautkāda pārtikas karma

      man šķiet,ka aplauziena nebija International. nudien nespēju šobrīd vēl atcerēties

      nezinu kapēc, bet tā arī neesam bijuši Neiburgā, uz ko diezgan lielas cerības lieku
      un uz bibliotēku skopums neļauj saņemties

Powered by Sviesta Ciba