rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tā kā pati esmu grampijs,kas vienmēr atradīs,kur piekasīties, mēdzu diezgan kritiski pieiet jūsmīgām atsauksmēm, toties pieķeros lasītajam negatīvajās, šodien kārtējo reizi pārliecinājos,ka pareizi vien daru.

biju pusdienās restūzī Ferma. Nu,i priecājos,ka biju paēst pusdienu piedāvājumu nevis kārtīgas vakariņas ar rezervāciju.
nē,nebija tā,ka kautkas būtu objektīvi slikti (nu,labi,maize toč nebij svaiga) (jo ar mani mēdz gadīties arī krietni ļaunākas lietas)
bet bija tā... pilnīgi nekā.
ja es pati būtu atskrējusi no darba un uz buj-duj to pagatavojusi, būtu paēsts un miers (lai gan es pie laša tartara tik neiederīgu krēmu neliktu un samam garneļu mērci interesantāku uztaisītu)
bet,ja tas ir tipa ļoti pieprasīts restorāns..
nē,paldies.
  • kursh blogs tu lasit?
    • http://www.estmilis.lv/
      • Super, noderes
      • O, labs! Turpmāk ar šo varēšu sevi izklaidēt stāvot rindās u.tmldz.
      • Paldies, šis uztaisīja manu dienu!
      • Interesanti... Bet apskatot topu, kas dūrās acīs - piramīda un kas dārzā. Vietas liktu otrādi. Piramīda kuru tur rudeni restorānu nedēļas ietvaros bij pilnīgs meh. Nu tā, ka tik ļoti nekas īpašs. Bet Kas dārzā pagājušo rudeni ļoti patīkami pārsteidza pat veģetārieti (glaunos restorānos veģetārieši netiek mīlēti un bieži piedāvā kaut ko tiešām bez izdomas un garšu dažādības).
        Bet nu lab, neesmu nekāds specs arī vairs.
Powered by Sviesta Ciba