lai arī jūs,mana pofigistiskā draudze, mani nedaudz pārliecinājāt,ka vistas nav tāda ļaunuma sakne,kā varētu šķist, taču es nenoturējos un no draugiem,kas ļoti uzpasē,ar ko baro savu bērnu, pasūtīju jaunlopa gaļu.
tad nu man tagadiņ jautājums,kā jūs tā gardi jaunlopa malto gaļiņu sastrādājiet, bez ātrā klopša un paflotskajiem makaroniem (lazanju baigais slinkums taisīt bieži)? un gulašgabalus? un ribiņas?
es pavisam un galīgi neorientējos šajos gaļas apcirkņos, nekad neesmu orientējusies.
tad nu man tagadiņ jautājums,kā jūs tā gardi jaunlopa malto gaļiņu sastrādājiet, bez ātrā klopša un paflotskajiem makaroniem (lazanju baigais slinkums taisīt bieži)? un gulašgabalus? un ribiņas?
es pavisam un galīgi neorientējos šajos gaļas apcirkņos, nekad neesmu orientējusies.
krāsnī ceptas ribiņas gan skan labi, paldies! jo es neko citu,kā zupā nevarēju izdomāt.
un,man svarīgi,lai tas bērns paēdis,jo jau skolā slikti ēd, savādāk rīs tik čipšus un tādus dranķus, labāk es uztaisu to,ko ēd, lai kaŗtīgs ēdiens vēderā.
No gulašgabaliem - gulaša zupu vai gulašu, vai spēka virumu - http://digna.grab.lv/249647.html, vai kādu mērci ar austrumu garšu - sasautē ar sojas mērci, dažām anīsa zvaigznītēm, skābumam - citroniem vai kādu etiķi un saldumam medu (vai abu vietā - rīsu etiķi) plus drusku kādi dārzeņi garšiņai, puravs, sīpols, ... pēc ieskatiem.
Ribiņas - vai nu sacept un tad šmorēt, vai grilēt.
par tām zupām man mazliet bail eksperimentēt, ja neēdīs bērns, kurš tad to apēdīs , nejau mans veģetārietis :D
ja kādā brīdī šķiet, ka kļūst pa sausu, pielej ūdeni
šmpinjoni arī te labi iederās