rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lai arī jūs,mana pofigistiskā draudze, mani nedaudz pārliecinājāt,ka vistas nav tāda ļaunuma sakne,kā varētu šķist, taču es nenoturējos un no draugiem,kas ļoti uzpasē,ar ko baro savu bērnu, pasūtīju jaunlopa gaļu.

tad nu man tagadiņ jautājums,kā jūs tā gardi jaunlopa malto gaļiņu sastrādājiet, bez ātrā klopša un paflotskajiem makaroniem (lazanju baigais slinkums taisīt bieži)? un gulašgabalus? un ribiņas?

es pavisam un galīgi neorientējos šajos gaļas apcirkņos, nekad neesmu orientējusies.
  • Malto gaļu - sataisi pikantas plakanas kotletes un tad mājburgerus - nu ļoti gardi sanāk, jo īpaši, ja liek tumšajā maizē. Var taisīt tādu sacepumu, kur kārtās liek apvārītus dārzeņus un malto gaļu apceptu, apliet ar saldo krējumu un sakultu olu ar garšvielām, pusprocesā sabērt ar sieru, lai beigās būtu garoziņa, mmmm.

    No gulašgabaliem - gulaša zupu vai gulašu, vai spēka virumu - http://digna.grab.lv/249647.html, vai kādu mērci ar austrumu garšu - sasautē ar sojas mērci, dažām anīsa zvaigznītēm, skābumam - citroniem vai kādu etiķi un saldumam medu (vai abu vietā - rīsu etiķi) plus drusku kādi dārzeņi garšiņai, puravs, sīpols, ... pēc ieskatiem.

    Ribiņas - vai nu sacept un tad šmorēt, vai grilēt.
    • super, paldies par atgādinājumu par burgeriem,tam vajadzētu rullēt :D

      par tām zupām man mazliet bail eksperimentēt, ja neēdīs bērns, kurš tad to apēdīs , nejau mans veģetārietis :D
Powered by Sviesta Ciba