Malto gaļu - sataisi pikantas plakanas kotletes un tad mājburgerus - nu ļoti gardi sanāk, jo īpaši, ja liek tumšajā maizē. Var taisīt tādu sacepumu, kur kārtās liek apvārītus dārzeņus un malto gaļu apceptu, apliet ar saldo krējumu un sakultu olu ar garšvielām, pusprocesā sabērt ar sieru, lai beigās būtu garoziņa, mmmm.
No gulašgabaliem - gulaša zupu vai gulašu, vai spēka virumu - http://digna.grab.lv/249647.html, vai kādu mērci ar austrumu garšu - sasautē ar sojas mērci, dažām anīsa zvaigznītēm, skābumam - citroniem vai kādu etiķi un saldumam medu (vai abu vietā - rīsu etiķi) plus drusku kādi dārzeņi garšiņai, puravs, sīpols, ... pēc ieskatiem.
Ribiņas - vai nu sacept un tad šmorēt, vai grilēt.
No gulašgabaliem - gulaša zupu vai gulašu, vai spēka virumu - http://digna.grab.lv/249647.html, vai kādu mērci ar austrumu garšu - sasautē ar sojas mērci, dažām anīsa zvaigznītēm, skābumam - citroniem vai kādu etiķi un saldumam medu (vai abu vietā - rīsu etiķi) plus drusku kādi dārzeņi garšiņai, puravs, sīpols, ... pēc ieskatiem.
Ribiņas - vai nu sacept un tad šmorēt, vai grilēt.