rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lai arī jūs,mana pofigistiskā draudze, mani nedaudz pārliecinājāt,ka vistas nav tāda ļaunuma sakne,kā varētu šķist, taču es nenoturējos un no draugiem,kas ļoti uzpasē,ar ko baro savu bērnu, pasūtīju jaunlopa gaļu.

tad nu man tagadiņ jautājums,kā jūs tā gardi jaunlopa malto gaļiņu sastrādājiet, bez ātrā klopša un paflotskajiem makaroniem (lazanju baigais slinkums taisīt bieži)? un gulašgabalus? un ribiņas?

es pavisam un galīgi neorientējos šajos gaļas apcirkņos, nekad neesmu orientējusies.
  • Tev ir visas iespējas paplašināt viņas gastronomiskās robežas. Kā tad cilvēks par pamēģināt ko jaunu, ja galdā vislaik ir tāds ēdiens, pie kāda pierasts.
    • redz,man liekas,ka nevar darīt to,kas otram nav nodarīts- es ar visko tai vecumā neēdu (gan ne dārzeņus) un man taisīja to,ko es ēdu, apvāršņus paplašināju pati,kad paaugos.
      un,man svarīgi,lai tas bērns paēdis,jo jau skolā slikti ēd, savādāk rīs tik čipšus un tādus dranķus, labāk es uztaisu to,ko ēd, lai kaŗtīgs ēdiens vēderā.
      • Ja tas, kas garšo bērnam, ir kautcik veselīgs, tad ok. Es, piemēram, nevaru pārtikt tikai no tāda ēdiena, kas garšo bērnam (pusaudžu klasika - vista, rīsi, kartupeļi, makaroni), un divus dažādus ēdienus tak negatavosi. Bet viņš gan ir pietiekami liels, lai pats sev uzvārītu makaronus, ja mans dārzeņu sautējums nešķiet ēdams :)
        • man ir bērns,kam negaršo dārzeņi un veģetārietis, divu ēdienu gatavošana ir vairāk kā neizbēgama, ja negribam visi sēdēt uz ceptiem kartupeļiem vai makaroniem ar sieru....
Powered by Sviesta Ciba