missalise |
Zemenes un saldie ķirši- vienmēr un katru dienu :)
Saldējums- jebkurā laikā!
(Reply)
tu arī pajautāji...tur jau vesela grāmata jāsaraksta.
A kas ir kas tāds, kas Tev ļoti garšo un ko Tu varētu ēst vairākas dienas pēc kārtas un tas Tev neapniktu? :)
es kaut kā nevaru iedomāties ēdienu, kurš var apnikt, ja nav galīgi pretīgs jau no sākta gala.
Sklandrausis!
Tāds īsts ... pēc labākajām receptēm cepts, un šķiet tādi tikai Kurzemē dabūnami, viss kas garšots Rīgā, ir vāji pakaļdarinājumi.
Nekad neesmu ēdusi, bet pēc tāda ieteikuma būs jāpamēģina. :)
Saldie ķirši no dārza, lašmaizītes, suši, mājas tomāti un gurķi + krējums, Statoila pekanriekstu maizītes.
/tas ir tas, ko es ātrumā zinu nosaukt/
(Reply)
Kartupelis, vārīts, cepts vai samīcīts. Dzīvot nevaru :)
(Reply)
Ceptas olas - kultenis vai vnk cepta.
(Reply)
Gaļa, precīzāk tagad nepateikšu :)
(Reply)
nevaru izšķirties starp sirdnas variantu- grāmata, vai pilnīgi vienalga no visa spēju atteikties
(Reply)
"Karuma" klasiskie biezpiena sierini forever :)
Piensaimniekā (Valmieras ielas veikaliņā) ir nopērkama tā sieriņu masa kilogramīgajos trauciņos. Un cena arī tikai lats piecdesmit!
sis izklausisies mazliet slimi, bet Karuma sierinju speks ir ne tikai to garshaai bet ari formaa - tiem jabut kartigi kantainiem, stingriem, veesiem un ar skaistu sokolades glazuru (mazliet norasojushu, kad iznemti no ledusskapja) :)))
Pēc tik skaista apraksta, man kārumsieriņu sakārojās! :)
man laikam tas ir zemenes ar iebiezināto pienu... katru dienu un daudz :)
(Reply)
Kokosrieksti. Jebkas, kur klāt tie ir.
(Reply)
cepti suši.
bet mājās man vienmēr ir spageti+pesto+garneles, ja nezinu, ko gribu, šito esmu gatava ēst vienmēr.
man līdz šim likās, ka cepti suši - tā ir anekdote, bet izrādās, ka Bistro 89 tādus patiešām taisa. garšīgi!
Mums augstskolā ir tādas mazas, garšīgas piciņas... :)
bet nemainīgi visos laikos - rupjmaizes kārtojums
(Reply)
Un es katru dienu ēdu "Vkus Ļeta" ceptās saulespuķu sēklas.
(Reply)
biezpiena krems. vai jogurta krems. ar zemeņu vai dzērveņu mērci. baisi garšo.
(Reply)
Nezinu, vai varu klasificēt, kā "vislabāk garšojošā", bet lietas, no kurām gandrīz neiespējami atteikties ikdienā - biezpiens vai mājas siers, zemeņu ievārījums, piens. Našķis ir saldējums, bet bez tā varu iztikt ilgi, ko gan nevaru teikt par jogurtu - jā, laikam tas būtu iekļaujams kategorijā "vislabāk garšojošais". Tad vēl ir cepti kartupeļi ar virsū pārsistu olu - ēdamais, bez kura grūti iztikt ilgu laiku. Lūk, tādas manas gastronomiskās dīvainības.
(Reply)
tās pašas kartupeļu pankūkas, persiki, žāvētas aprikozes, saldējums, olīves, brī siers (aj nu da vispār jebkurš siers), humoss - gan jau ka vēl kaut kas. Kā jau te minēja, grūtāk atrst lietas, kas ātri apnīk, bet lai šīs apniktu, pat nezinu, cik ilgi & daudz būtu jāēd..
(Reply)
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||