302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
@ 2015-09-15 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:awake
Mūzika:Avaritia - Pulse: To Preserve And Never To Forget
Entry tags:history, quotes

Kā brāļi zem taisnleņķa un cirkuļa, mēs šādi balsojam: dzēst no mūsu rita itin visas atsauces uz T. G. A. O. T. U.1, atcelt frāzi “[Mūsu] principi ir Dieva esamība, dvēseles nemirstība un cilvēku solidaritāte” un pārcelt to kā “[Mūsu] principi ir domas brīvība un cilvēku solidaritāte.” Kā arī mēs atsakāmies no doktrīnas un dogmas mūsu principu afirmācijā un nolemjam šādi: tā, kā mūsu Institūcija ir tās pamatos filantropiska, filosofiska un progresīva, tad mūsu darba mērķis lai ir un paliek patiesības meklējumi, universālas morāles studijas, kā arī zinātņu un mākslu labvēlīga prakse. Mēs galīgi nolemjam neatstāt aiz durvīm nevienu viņa uzskatu labad, bet gan vest viņu pie brīvības, vienlīdzības un brālības trim dižajām gaismām.

/No Francijas Lielā orienta nolikuma “Concernant les trois grandes lumières”, 1877.g./

Franču žīdmasoņi ir sakarīgi.

 


1 The Grand Architect of the Universe



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2015-09-15 22:58 (saite)
Un te nu mēs esam:

Mūsu darba galamērķis ir zināšanas par lietu cēloņiem un to apslēpto kustību, un cilvēka valdījumu robežu paplašināšana līdz visam, kas vien ir iespējams.

/F. Bēkons, “Nova Atlantis”, 1627/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-09-15 23:01 (saite)
Protams. Humānisms un eksplicīta ideja par progresu, lielā darba stūrakmeņi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2015-09-15 23:50 (saite)
''mēs atsakāmies no doktrīnas un dogmas''

''Jūs'' as in leftardi/''progresīvie'' (no, kuriem arī attiecīgais citāts) ir vis dogmatiskākie un indoktrinētākie radījumi kādi jebkad cilvēces vēsturē eksistējuši, tāpēc viegls lel.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-09-15 23:50 (saite)
Ej gulēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gedymin
2015-09-16 10:51 (saite)
žīd-masoni?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-09-17 22:03 (saite)
Visi kārtīgi hroniski folijas cepuru valkātāji pamodušamies un apzinīgi pilsoņi taču zina, ka tajās aprindās visu dara ebreju multimiljardieri, ķirzakcilvēki un tamlīdzīgi personāži.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gedymin
2015-09-17 22:36 (saite)
vnk man likās, ka Francija tai laikā bija visai antisemītiska, tā ka iespējams masonu organizācijā ebrejus varbūt nemaz neuzņēma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-09-17 22:40 (saite)
Nav jau tā, ka vārdam "žīdmasoni" būtu jelkāda vēsturiska vai vispāri faktuāla relevance. That's just me poking fun at conspiracy fanpeople (calling them "theorists" would be overly generous).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2015-09-17 22:37 (saite)
Žīdiem nevajag (un nekad nav bijusi vajadzīga) masonu loža, kas ir nekas vairāk kā studentu korporācija priekš nestudentiem ar pseido-noslēpumainu plīvuru. Pietiek ar viņu sevis izredzētības sajūtu, lielajām rūpēm par asins tīrību (bet, ja kāds gojs šo praksi uzdrošinās saukt par nacismu, tad tas ir ''antisemītisms'') un nepotismu, kāds nepastāv un nekad nav pastāvējis nevienas citas nācijas iekšienē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-09-17 22:43 (saite)
Well, izredzētības un asins tīrības mēmu saknes ir tīri reliģiskas, to pamatojums ir nekas cits, kā "tā stāv rakstīts". Personīgs novērojums — pie sekulāriem ebrejiem ko tādu var novērot ļoti reti, ar tādu pašu varbūtību, kā pie etniskā plānā nejauši izvēlētas kontrolgrupas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2015-09-17 22:58 (saite)
Pilnīgas muļķības. Seukulārie žīdi par savu ''iekšējo tīrību'' uztraucas tieši tik pat ļoti kā bārdaini hasīdi vai sionisti. Pēdējie man liekas daudz nekaitīgāki, jo grib izolēties no pārējās pasaules, kamēr pirmie veic sava veida džihādu pret visu pārējo pasauli, tikmēr paturot savu identitāti no paaudzes paaudzē un nekad neasimilējoties vietējajā populācijā. Valodas zināšana nav asimilācijas kritērijs. Čigāni arī parasti ļoti labi pārzina vietējo valodu, bet nekad nepamet savu tabora mentalitāti.
Kultūras un tradīciju vēstures nepārzināšanu tev nepārmetīšu, ņemot vērā tavu specifisko nodarbošanās sfēru, bet leftardisma (to pašu, kuru kā reiz uzkonstruēja t.s. sekulārie žīdi) mediju atreferēšanu gan nepiedošu. Ja nevēlies padziļinātāk papētīt priekšmetu, tad vismaz neizsakies ar tīneidžerisku kategorismu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-09-17 23:11 (saite)
No Tavas "piedošanas" nekas nav atkarīgs, iesaku nenodarboties ar lieku patosu.

Par pārējo — nezinu, no kurienes Tu atvasini savus secinājumus (un par kādu "džihādu pret pārējo pasauli" vispāri ir runa; WTF?), bet es šeit spriežu gan no lasītā un statistiskā ceļā novērotā (t.i., papētot, kādas reliģiski kulturālās saknes ir aktīvas personāžiem, kuri aizrautīgi runā par cionismu un ebreju eksceptionālismu), gan no Tevis glorificētās personīgās pieredzes, kas radusies, dažādos laikos un kontekstos strādājot kopā ar veselu rindu etniski ebrejisku un reliģiski nekādu personu, kur, tieši pretēji Tevis apgalvotajam, viena no dominantajām iezīmēm mēdz būt distancēšanās, ar dažādu žults un antipātiju pakāpi, no tradicionālajiem jūdaismā un tā kultūrā balstītajiem mēmiem par "izredzētību" un in-group nošķirtību.

Es, protams, neapgalvoju, ka ebreju vidū nav sekulāru nacionālistu, tikai to, ka ir stipra pozitīva korelācija starp reliģiozitāti un pieturēšanos pie tradicionālajām vērtībām un savas iekšgrupas izredzētības/pārākuma apziņas (kas gan attiecas ne tikai uz šo, bet uz visām nacionalitātēm/etniski kulturālajām subvienībām).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2015-09-18 00:22 (saite)
Tas nav patoss, bet valodas figūra un es savus secinājumus ''neatvasinu'', bet iegūstu interesējoties par vēsturi un kultūru no dažādiem avotiem un literatūras, atšķirībā no tevis, kas to uzsūc no aktuālā zeitgeista. Piedod, ka neieliku 'džihādu' pēdiņās un apmulsināju tavu rūtaino saprātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-09-18 01:54 (saite)
To, ka tas ir domāts pēdiņās, ir pašsaprotami (jo bez pēdiņām ebreji + džihāds = non sequitur). Es tikai neredzu, kur un kā pasaulē varētu novērot kaut ko, kas šajā kontekstā atbilstu arī "džihādam pēdiņās".

Un man, protams, prieks par to, ka Tu lasi avotus un literatūru. Tas gan nenostāda Tevi kaut kādā pretstatā vai pārākumā attiecībā pret mani un manām zināšanām par pasauli, līdz ar to arī nav īsti skaidrs, ko ar to vēlējies pateikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2015-09-18 17:48 (saite)
Vēlējos pateikt, ka tavi uzskati nav balstīti aktuālā informācijā par realitāti, bet naratīvā, kuru pasniedz šī brīža politiski korektā partijas līnija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?