tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-07-09 01:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:canada, mtb




Skats uz trašu sākumu no gondolas galapunkta. Vēlāk trases ieiet mežā un tur ir viss - slīpas akmens sienas, dropi, tramplīni, līkumu līkumi, saknes, slīdoša grants un putekļi


Akmensdārza trases





Jāpapildina ūdens


Kalna grizlilācis Bū, kurš dzīvo pats savā privātajā mežā ar vairākiem dīķiem, strautiem pakalniem un ielejām


Tā aste!


Pa ceļam uz kalnu satiktais Bembijs ar mammu





(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]veed_logs
2015-07-09 18:27 (saite)
Un kā jūs tiem zvēriem tikāt tik tuvu klāt? Kas tam lācim tur par drāti, elektriskais gans vai? (lācim toč man liekas elektriskais gans nestrādātu...)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-07-09 19:38 (saite)
1) Iezūmojot ar fočiku
2) Ap lāča teritoriju ir novilkts elektrisko līniju žogs ar kādu 30 cm atstarpi 2m augstumā, varbūt arī augstāk. Tam žogam apmeklētāji tiek klāt diezgan tuvu - apmēram pusotra metra attālumā.

Viņam patīk uzmanība, bet tiklīdz kaut kas ne tā, tad viņš reizēm taisa bluff charge (skrien virsū, bet neuzbrūk, tikai pabaida, lai "iebrucējs" aizvāktos) - gan uz apmeklētājiem, gan uz darbiniekiem, kas par viņu rūpējas. Gide, kas tur bija un par viņu stāstīja - teica, ka lāčiem īpaši negribas nekādus kontaktus ne ar vienu, taču viņi aizsargā savu teritoriju/privāto zonu, ja jūtas apdraudēti.

Kopš vairāk par tiem lāčiem uzzināju, tad no šiem man vairs nav tik ļoti bail. No kalnu lauvām (pumām) bail vairāk, jo tās ir reāli neprognozējamas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2015-07-09 19:42 (saite)
Ā, un stirna ar stirnēnu - stāvēja ceļa malā - no auto nebaidījās, kad apstājāmies, bet kad izkāpu, lai nofočētu tuvāk - tad gan uzreiz laidās lapās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]x_f
2015-07-09 22:51 (saite)
Dzīvnieki nebaidās no tā, kas kustas. Ja tas redz, ka kaut kas kustas garām (netuvojas), tātad tam ir savs mērķis un die's ar to. Ja tas kustošais, savukārt, apstājas, tad dzīvnieks, iespējams, ir pamanīts un tiek novērots, lai uzbruktu, tātad – jālaižas lapās.
Ar stirnām un lapsām, minot pa šoseju vai mežiem, to daudzreiz esmu redzējis – tie tikai skatās uz mani, bet, kā apstājos, tā uzreiz pazūd. Stārķi pie šosejas tāpat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krazuu
2015-07-15 15:43 (saite)
Zajebis!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?