tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-11-24 19:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skaidrs, ka Kabatas attīstībai kremt, ka kaut kādu Kaimiņu ievēl, bet viņus ne. Nu nekas, vismaz caur savu intelektuālo ruporu pakliegs, kuram sponsorus piesaistīja: http://www.satori.lv/raksts/8289/Ivars_Ijabs/Lai_pirmais_met_akmeni
+
Kaimiņš ļoti daudz plosās par Zolitūdes jautājumu. Protams, ka Ascendum/satori.lv lielais sponsors RE&RE diez vai par to priecājas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tikko_pamodos
2014-11-24 21:06 (saite)
Pag, Mazeltov, nu reiz pat es esmu sapinusies tevis rakstītajā. Tu saki, ka korumpētie (Ascendum, RE&RE u.c.) kliedz caur ruporu (satori.lv) par to, ka Kaimiņš ievēlēts un tas ir slikti? Bet Ījaba rakstā taču neitrāli paskaidroti plusi un mīnusi Kaimiņa darbībai, tur nekas nav tā pa tiešo kritizēts un šaubos, vai satori.lv, pat ja paši ir pie netīrās naudas pieslējušies, kontrolētu savu autoru rakstīto. Jautājums man šāds - tu to rakstu lasīji? Jo sanāk, ka mēs to saprotam pilnīgi atšķirīgi, vai nu arī man pēc vakariņām galva nešancē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-11-24 21:09 (saite)
Nē, es neuzskatu, ka tas ir objektīvs raksts, jo tomēr neuzkrītoši, bet velk vienā virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santa_be
2014-11-25 12:49 (saite)
jā, Ījaba uzskatu virzienā, kurus viņš demonstrē arī savās lekcijās LU studentiem. Viņš savos izteikumos ļoti koķeti atļaujās apšaubīt liberālās atvērtās demokrātijas labumu, atļaujoties akcentēt arī citu režīmu potenciālos ieguvumus. Kur te RE&RE, kur Zolītūde- neredzu. Tīrs ījabs, savā Ījabismā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2014-11-24 22:24 (saite)
Paviršs meklējums gūglē man ierādīja, ka arī satori.lv un Galma politologa kungs raksta par Zolitūdi:
http://www.satori.lv/raksts/6488/Zoliks_un_beigu_beigas

Ja pēc būtības nav, ko teikt, tad pļūtī par "mūžīgajiem jautājumiem". Man rakstā vislabāk patika šī vieta:

"Vai man tuvais cilvēks, kurš pats par sevi bija pasaule un bez kura mana pasaule zaudē jēgu, patiešām var tik vienkārši aiziet bojā kādu nolaidīgu celtnieku vainas dēļ? Vai varbūt tomēr beigās var izrādīties, ka lietas ir iekārtotas pavisam citādāk? Ir taču jābūt galēji naivam, lai uzticētu visu cilvēciskās realitātes telpu pārvaldīt tai dabaszinātniskajai pasaules ainai, kurā Zoļika "Maksima" sagruva pēc visiem fizikas likumiem."

Jā, Galma politologa kungs, tā Maxima vienkārši sabruka celtnieku vainas dēļ un pēc fizikas likumiem. Tieši tā, ņēma un sabruka, ja tas vēl kādam nav skaidrs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-11-25 00:27 (saite)
Tāds politologs kā Rudzītis psihologs. Vienīgā atšķirība - Rudzītis pats tic tam, ko raksta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pirx
2014-11-25 11:05 (saite)
Vispār pēdējā laikā aizdomīgi daudz negatīvā PR Kaimiņam. Laikam jau RERE ir uzkāpis uz varžacs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-11-25 11:13 (saite)
Nevis laikam, bet pilniigi noteikti - Kaiminjsh Zolituudes "Maxima" tragjeedijai pieveersh gana daudz uzmaniibas un biezhi piesauc arii RE&RE.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?