tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-10-31 14:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti, tie, kuriem ir beerni, ir iedomaajushies par to, cik koruptiivaa videe naaksies izdziivot vinju beerniem, kad shie buus jaalaizh dziivee? Juus jau gatavojiet vinjus tam, ka vinjiem var naakties nespeeleet godiigi, jo buus jaaspeelee pret vienliidziigaakajiem, kuriem ir nauda vai gali vai abi kopaa?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]uzpurne
2014-10-31 15:45 (saite)
Tagad tā nav? : D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-10-31 17:04 (saite)
That's my point - if you tolerate this then your children will be next!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2014-10-31 16:07 (saite)
Tu par zemu novērtē apkārtējo cilvēku atbalstu korupcijai. Viņiem šī sistēma patīk un neko labāku viņu nespēj iedomāties.

Ja grūti saprast, kā tas var būt, tad iedomājies, ka visiem patīk ik pa reizei pārsniegt atļauto ātrumu. Un reizēm viņus noķer policija, kas it kā uzliek sodu, bet reāli iekasē kukuļos kādus 5 vai 10 eiro. Šādā sistēmā visi ir apmierināti, jo to jau neviens neredz, ka uz ceļiem pamazām iestājas bardaks un avārijās bojā gājušo skaits pieaug. Kamēr tas neskar konkrētā cilvēka ģimeni, viss ir kārtībā.

Jā kāds mēģina sākt cīņu pret šādiem piecīšiem, tad viņu noēd no abām pusēm. Bet kādam ir jāsāk sakārtot šīs lietas no pašiem pamatiem. Par laimi, Latvijā ar braukšanas kultūru daudz maz viss ir kārtībā. Bet, piemēram, Ukrainā šāda piecīšu došana ir normāla. Rezultātā korupcija valstī ir norma, un cilvēki ir tā pieraduši, ka viņiem pat samierinās ar Krievijas atbalstīto teroristu darbībām lielā valsts daļā, jo valsts vara tāpat melo un zog.

Es domāju, ka ASV sabrukums vēl nav gaidāms tieši tāpēc, ka tur joprojām ir drosmīgi cilvēki, kas gatavi riskēt, atklājot viņuprāt valsts varas korupciju vai ļaunprātības. Un ne tikai riskēt, bet arī reāli atrauties par to (Snoudens, Mannings utt.).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pirx
2014-10-31 21:44 (saite)
Ukrainā, starp citu, pēdējā laikā situācija ar korupciju ir ļoti uzlabojusies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaszczejs
2014-11-01 12:35 (saite)
Ja mees sariikosim pie sevis pilsonju karu ar aareeju iebrukumu, pie mums arii uz laiku uzlabosies...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaszczejs
2014-10-31 16:32 (saite)
Cilvēk, es tādā vidē esmu piedzimis (1965) un nekādu citu nespēju iedomāties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-10-31 17:06 (saite)
Bet tur jau taa lieta - daraam tachu kaut ko beidzot (un es nedomaaju tikai piedaliishanos veeleeshanaas), lai tas beidzot beidzas vai vismaz ir mazaakaa apjomaa nevis ikdienas standarts!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaszczejs
2014-11-01 12:33 (saite)
Man nav tik daudz naudas, lai sadotu visus vajadziigos kukuljus korupcijas uzvareeshanai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2014-11-01 13:37 (saite)
Viņi taču skolas vidē iemācās kādi ir spēles noteikumi, un tad izdara izvēli, vai spēlēt pēc tiem pilnībā, daļēji vai nemaz. Tāpat kā to izvēli savulaik izdarījām un joprojām izdarām mēs, mūsu vecāki utt. Par to tik nolemti runāt ir tāpat kā teikt, ka, piemēram, nevarēja dzīvot padomju laikā un nebūt kolaboracionists.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?