Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2007-09-19 15:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pardomas

Vakar izdomāju vēl vienu interesantu lietu. Tagad latvijā ir sāk parādīties visas izglītojošās reklāmas, piemēram, nebrauc dzērumā un tamlīdzīgas. Kāpēc izglītības ministrija arī nevarētu uztaisīt tādu reklāmu sēriju, kur rādīdu kādu bomzi vai bijušo cietumnieku, kuri stāstītu, ka pēc kādas klases pārtrauca mācīties vai vienkārši pārāk nepiegrieza vērību mācībām, tad sākās problēmas dzīvē un tā nu viņi ir nokļuvuši šādā stāvoklī. Kā arī otra veida reklāmu, kur rāda veiksmīgus cilvēkus, kas stāsta kā mācības ir viņiem palīdzējušas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]semyhr
2007-09-28 10:44 (saite)
Taatad reklaama buutu taada ka raadiis bomzhikus kuri iedzerushi prieciigi staastiis kaa vinji var neko nedariit un tikai alkanizeeties un tad raadiis darba ruukjus kuri ilgi dikti maaciijaas un tagad pelna 500LVL par kuriem nevar beerniem pat ratinjus nopirkt kur nu veel 5dienas vakaraa visiiti iedzert? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2007-09-28 13:24 (saite)
Nu viņiem tā dzīve nav nemaz tik priecīga, jo ir katru dienu jāatrod pāris lati krutkai un diez vai viņi varēs daudz ko pastāstīt.

A otrā galā parādi cilvēkus, kas strādā labi apmaksātos darbos un pelna kādus 1-2K mēnesī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]semyhr
2007-09-28 13:26 (saite)
Cilveeks kuram neko vairak par krutku nevaig bus laimigaks sakasot to savu latinju ka cilveks kuram vajag maju, auto utt un alga bus 1k menesi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2007-09-28 15:04 (saite)
Šeit jau aiziet runa par to, ko un cik daudz katram vajag laimei. Ir cilvēki, kam vienmēr nauda būs par īsu, un ir cilvēki, kam vienmēr paliek pāri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?