Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2014-03-13 22:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:est

Izdomāju izcept pankūkas.
A parastas pankūkas taču nav interesanti - davai būs kakao pankūkas :D
Garšo netipiski. Lai arī nevajadzēja likt pēc tam papildus cukuru. Izskatās gan ļoti dīvaini :D
Toties forši treknas.

Es vispār domāju - tagad tās tendences - veselīgie restorāni, veģitāriešu restorāni. Moš vajadzētu tādu normālu - trekno restorānu. (Nu labi, Lido ir trekns, bet tur tas treknums tāds diskutabls - vienkārši no cepšanas nenormālā eļļā, kas īsti nav tas labākais treknums).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]adinkra
2014-03-13 22:20 (saite)
Kkad cepu rīsu pankūkas, kam piegāzu drusku atsaldētu upeņu (nez kāpēc), arī izskatījās dīvaini. Tā krāsa cepot mulsina.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2014-03-13 22:28 (saite)
Rīsi bija iepriekš novārīti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]adinkra
2014-03-14 10:18 (saite)
Protams :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2014-03-14 11:06 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neverklever
2014-03-13 23:22 (saite)
es atnāktu uz atklāšanu!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2014-03-13 23:28 (saite)
Kāpēc tikai atklāšanu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neverklever
2014-03-13 23:31 (saite)
Nu labi, vêl uz svêtkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2014-03-14 14:44 (saite)
ne tikai.
nezinu, kā tagad, bet vismaz kādus gadus atpakaļ viņi visur saldo krējumu gāza klāt. tip mērcēs, kartupeļu biezeņos uc.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2014-03-14 14:59 (saite)
Saldais krējums reāli laba štelle!
Es arī kūkās parasti to lieku piena vietā. Uzlabo garšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?