Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2012-03-11 21:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pardomas

Un visam pa vidu noskatījos šovakar arī teātra izrādi - "Ādama stāsts".
Kaut kādā ziņā īpatnēja izrāde. Laikam jau vecajos laikos dzīvot bija vienkāršāk - aizej pie vienas pajautā, vai grib precēties, tad pie otras, līdz beidzot tas izdodas. Bet kas ir tagad? Dažādas attiecības, neziņa par sevi, precības bez kāzām.

Un galvenais, ka apkārt ir pilns ar jaunietēm, kas runā par sapņu prinčiem un precībām. Bet tajā pašā laikā raustās no tām.

Tagad komentāros droši var pieteikties visas tās, kuras būtu gatavas pie pusdienu galda parunāt par precībām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daemonicus
2012-03-11 22:17 (saite)
Parunāt jau var vienmēr un par visu, mūsdienās cilvēki baidās no visa un tajā pat laikā grib pamēģināt visu, tāpēc mums tik ļoti patīk test run varianti. Tāpēc testējam arī savstarpējās attiecības. Pasaulē, kurā pēkšņi Tev teorētiski ir pieejams VISS, cilvēks, aiz bailēm no nepareizā vai nepietiekamā apstulbis tā arī paliek neizvēlējies neko.

Tā ka jā - nedomāju, ka Tev te uzradīsies precinieces. Ironiskākais gan tas, ka ja kāda arī pieteiktos, Tu viņu negribētu. Pasaule tā uzbūvēta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-03-11 22:33 (saite)
Un zini, kas ir dīvainākais, ka visdrīzāk tev būtu taisnība, ka, ja kāda uzrastos, tad man kaut kas pietrūktu. Lai gan es varētu arī tikpat mierīgi piekrist, cik atteikt.

Tad gribi iet pusdienās, parunāt par visu un pārliecināties?

Patiesībā mēs baidāmies tikai no izvēlēm, no rīcības, bet, ja mēs to pārvarām, tad lietas mainās. Lai gan attiecībās es nespēju saprast test run variantus. Ja tas ir tests, testa pēc, tad skaidrs, ka testa iznākums būs negatīvs, jo pozitīvus testus atkārto. Bet negatīvos pārtrauc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daemonicus
2012-03-14 23:56 (saite)
Es domāju, ka mums nav gandrīz nekā kopīga. No laulībām baidos kā velns no krusta. Ja Tev vienalga gribas parunāties - juusu.augstiiba@gmail.com

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]arrianda
2012-03-11 22:28 (saite)
Es nepieteiktos, ja tas būtu tik vienkārši, jo Tev vajag sportisku - lai var kalnos kāpt, laivot, voli uzraut, skriet - aktīvu tādu. :D Ar runām tālu netiktu. :D
Jā, bet, runājot, par vecajiem laikiem - apbrīnojami - kā agrāk tā varēja - saprecējās pēc vienas balles vai pēc vecāku sapazīstināšanas, apprecējās un dzīvoja pat līdz sirmam vecumam kopā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-03-11 22:40 (saite)
Katrs meklē kaut ko citu. Katrai aktivitātei ir savi čomi, ar kuriem to dara. Kad tu ej kalnos, laivo vai dari, ko citu, tad būtiski jau ir tas, ka otra puse par to nestreso. Un sarunas (raksturs) ir pats svarīgākais. Kāda jēga kāpt kalnos, ja tajā laikā būtu savā starpā jākasās?

Jā, laikam jau, jo vairāk izvēles, jo grūtāk kādu izdarīt. Kā bija par džinsām - agrāk bija viens modelis un viss kārtībā, a tagad ir slim fit, thin fit, platiem galiem, šauriem galiem, jo vairāk pielaiko, jo vairāk liekas, ka neviena tā īsti neder.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kazimira
2012-03-11 23:37 (saite)
jā,arī manīju izrādi!
un tieši piedomāju,kā tad senāk bija.nezinu, vai vieglāk,vai ne tik,jo meitām bija tak jāiziet pie kāda precinieka,ko vecāki bija noskatījuši, un viņiem neinteresēja, vai viņa pati bija ar mieru pie viņa iziet par sievu.tā ka,domāju koks ar diviem galiem.un atkarībā no tā,no kuras puses skatās.

nez,man tomēr uzskats,ja veido attiecības tad uz pilnu banku,nevis uz testa variantu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-03-11 23:46 (saite)
Izrādē vismaz vecāki paši ļāva meitām izvēlēties. Redz, domāju, ka tad nebija nemaz tik slikti no abām pusēm. Cilvēki bija piezemētāki un meklēja labas darba rokas. Laime bija pieticīga.

Vai tava pilnā banka jau ir precējusies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kazimira
2012-03-12 00:02 (saite)
vai tad?es sapratu,ka tur vienai meitai tomēr negribīgi bija jāprec tas igauņu vīrelis,kam tā nauda bija.

vienkārši es uzskatu,ka nav lieki sevi jāiztukšo ar vienas nakts attiecībām,vai attiecībām kas kaut kādā veidā būtu izdevīguma pēc, vai kaut kā tā.
ja uzsāku attiecības tad nopietnas,lai arī pretī ir cilvēks,kurš vēlas attiecības,nevis vienkārši kādu, ar kuru uz doto brīdi aizpildīt laiku.
un kas zina,varbūt arī nonāk līdz precībām.
bet mūsdienās precības jau arī nav nekas 100%

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-03-12 10:20 (saite)
Nē, viņa vienkārši izdomāja atrunu, lai nebūtu jāprecas un jātur savs "Jā" vārds.

Ok, tātad precējusies neēsi un izdomā atrunas kapēc :D
Bet uzskati jau protams ir labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2012-03-12 15:49 (saite)
es būtu gatava parunāt :)

man šķiet, ka tajos vecajos laikos jau nebija ne labāk, ne sliktāk, bet citādāk. bija vecāki, kas meitām izvēlējās kārtīgu strādnieku par vīru, bija sievietes, kas precējās ar naudu, bija, kas visu pameta liktenīgas kaislības dēļ, bija tādas, kas precēja kaut ko, tikai tādēļ, lai būtu. es par šo daudz esmu domājusi un man šķiet, ka vienīgā atšķirība ir tajā, ko mēs uzskatam par mīlestību. ja divdesmitā gadsimta sākumā tā bija atsevišķa guļamistaba, tikšanāš no rītiem, kad esi saposies, saģērbies, noskaņojies un pie brokastu galda noskūpsti sievai rociņu (turīgo pilsētnieku ģimenēs), veido ģimeni ar kādu, ar kuru kopīgi diendienā strādāt no gaismiņas līdz rietam, tad tagad mīlestība ir tāda impulsīvāka ieraudzīju-gribu-tevi-sev parādība, kad pārējais kļūst otršķirīgs iekāres dēļ
tā kaut kā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-03-12 16:32 (saite)
Var rakstīt epastu - hugon at tosteris com

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?