Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2012-01-10 17:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bebrs

Kanālmalas bebrs
Jā, beidzot izdevās arī ieraudzīt kanāla bebru dzīvē. Gāju ar kolēģiem nedaudz pēc 23 pāri kanālam uz Barona ielas, kad skatos - kanālā izskatās, ka peld bebrs. Man jau acs uz šādām lietām uztrennēta :D
Lai arī tumšs, tomēr var redzēt, ka tas velk kaut kādus zarus un var atšķirt no pīles. Izskatījās jau baigi lielais - labi noēdies. Un arī pārāk nereaģē - mierīgi peld pa kanālu ar savu zaru. Līdz biedēšanai ar mešanas metodi nenonācu, tā jau būtu interesanti paskatīties, kā šis reaģētu uz tādām lietām pilsētā. Mežā jau parasti ātri pazūd. Tik plunkšs un viss.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2012-01-10 18:52 (saite)
Nu paldies Dievam, ka šis bija kanālmalas bebrs, ka Tu viņu nevarēji nokaut.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-10 18:57 (saite)
Tu laikam nedaudz pārrakstījies, laikam pirmās frāzes vietā gribēji likt vienu vārdu - žēl.

Bet nu jā, neko jau nevar darīt, žaketē un bez pareizā inventāra jau grūti parunāt ar kanālamalas bebriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2012-01-10 19:09 (saite)
Jā. Žēl, ka tu ar savu skatienu traumē bebru labklājību. Man ļoti gribētos, lai Tu vispār nesastaptos pat ar vardi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-10 19:11 (saite)
Domā, ko runā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2012-01-10 19:46 (saite)
Nākošajā dzīvē tevi trenkās pa mažu kaut kāds martins, tas būs forši!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-10 19:52 (saite)
Labāk, lai mani trenkē pa mežu, nekā būtu nākamajā dzīve lops, kurš visu dzīvi pavada 1x2m un tikai to vien dara kā ēd.

Un jā, pa mežu trenkē ne tikai kāds martins, bet arī visādi vilki, lūši, lapsas un citi zvēri. Ā, un vēl ir tās ātrgaitas dzelzs kastes, kas ļauj dažiem zvēriem arī pirmo un pēdējo reizi mūžā palidod.

Tā ka vari arī mazāk sākt domāt, ko runā :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2012-01-10 20:08 (saite)
Kad spēšu apēst torti, tad pārstāšu domāt ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-11 10:25 (saite)
Kādas tev psiholoģiskās problēmas piemīt, ka nespēj apēst torti? :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sursurs
2012-01-10 18:56 (saite)
Piekrītu [info]romija :P Bet nu mums ar laivām pa kanālu vizinoties ir san;acis, ka šie mierīgi dur pāri laivai priekšā un vispār neliekas traucēties :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-10 18:59 (saite)
Nu tik mierīgi jau nepald. Aira attālumā jau grūti tikt. Un tad vajag arī plastmasas airi. Karbona airi vēl var salauzt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaukau
2012-01-10 19:17 (saite)
bebra gaļu esot jāmāk pareizi pagatavot, citādi sīksta.. atļaušos nedziedāt korī ar pārējiem - es labprāt kādreiz nogaršotu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-10 19:19 (saite)
Nekad nav sanācis ēst sīkstas bebra kotletes :D
Vai kādu citu sīkstu bebra šmoriņu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaukau
2012-01-10 19:30 (saite)
pašreklāma ir laba lieta, jā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-10 19:31 (saite)
Nu es jau nekad tā īsti arī bebru neēsmu gatavojis, tā ka nav pašreklāmas :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tikko_pamodos
2012-01-10 21:16 (saite)
Ēdu šovasara bebru desas, bija tīri tā neko, vienīgi sagaršvielotas bez gala un nedaudz sajauktas ar cūkgaļu, man ir nelielas aizdomas, ka īsto bebra gaļas garšu tā arī neesmu sagaršojusi!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-11 10:32 (saite)
Jaukt ar cūkgaļu jau ir normāli. Tādu tīru bebra gaļu liekas reti ir sanācis ēst, parasti ir maltā gaļa.

Kas ar kūku?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2012-01-12 15:53 (saite)
Tevi interesē ēšanas process vai arī gatavošanas un ēšanas process?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-12 16:04 (saite)
Ēšanas process mani noteikti interesē.
Un gatavošanas procesā vienmēr esmu gatavs piedalīties, jo bez tā nav ēšanas process. Tā ka būtu tikai pieklājīgi piedalīties arī tajā, ja var saskaņot atbilstošu laiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2012-01-12 16:15 (saite)
Kas ir "atbilstoša laika saskaņošana"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-12 16:34 (saite)
Laiks, kas vēl nav aizņemts ar kaut ko citu, ko nevar īsti grozīt par labu kūkas gatavošanai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2012-01-12 16:59 (saite)
Lūk, te arī sākas sarežģītākais:) Otra sarežģītā lieta būtu receptes izvēle!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-01-12 17:21 (saite)
Svētdienas pa lielam man pagaidām ir brīvas. Kā arī vakaros kaut ko var izdomāt, ja tas ir Rīgā.
Var sūtīt epastu - hugon at tosteris dot com un minēt vēlamos laikus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?