Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2009-11-15 21:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pardomas

Diez vai kāds var noliegt, ka mums apkārt ir cilvēki, ar kuriem mums ir dažādas attiecības. Kaut vai vilcienā pretīmsēdoša meiteni, kurai uzsmaidi un kura uzsmaida tev. Tās varbūt ir mirkļa attiecības un beidzas tikpat ātri cik sākas. Taču tajā pašā laikā ir ļoti daudz attiecību apkārt mums. Cilvēki, kuriem pieķeramies, un cilvēki, kuri mums pieķeras. Taču skaidrs, kā diena, ka jebkuras attiecības tāpat kā sākas, tā arī kādreiz izbeidzas (dažos gadījumos ar viena cilvēka pāriešanu citā līmenī).

Tagad ultimate question - kā izbeigt dažādas attiecības nesāpīgi? Un kā, piemēram, izbeigt attiecības, kuras varētu raksturot kā neveiksmīgu projektu?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]x_girl_y
2009-11-16 01:08 (saite)
1)Pirmajam teikumam pilnībā nepiekrītu. Es nenostādu sāpes attiecību pamatā, es tās nostādu kā nenovēršamu punktu attiecību beigu posmā. Sāp jau tikai beigās. Bet ja pieņem, ka beigas var arī nepienākt, tad var arī nesāpēt nemaz. (Draudzība līdz mūža galam, laulība līdz sirmam vecumam, dzimtenes mīlestība utt.)
2)Manuprāt, draudzīgu attiecību pārtrūkšana ir vēl sāpīgāka nekā pāru attiecību pārtraukšana. Es neteiktu, ka man ļoti sāpētu par tiem skolasbiedriem, bet es mēdzu par viņiem atcerēties un aizdomāties. Tātad kaut kāda maza sāpīte ir bijusi.
3)Katram ļoti individuāli, atkarīgs no konkrētajām attiecībām. Un jā, arī šie abi un vēl miljons iemeslu.
Bet šis viss ir tikai filozofija. Atgriežoties pie pamatjautājuma - ja nu gadienā tomēr atrod veidu kā to izdarīt nesāpīgi, tad pasaki arī man.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?