Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-03-01 17:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bet vispār jau es kādos 95% gadījumu ārprātīgi neciešu vecus cilvēkus, pat nevis cilvēkus pašus, bet jebkuru seniluma izpausmi, kaut kādu notrulināto cīņu ar domām par nāvi un beigās triumfālo samierināšanos - bļeģ, ar nāvi vispār vajag samierināties jau bērnībā. bērniem šis jautājums ir dziļi pie kājas, kādēļ lai tas mainītos vēlāk.

es neciešu visus šos sešdesmit gadus sirmos jociņus, kad ir pieklājīgi jāmāj ar galvu, jo mums taču ir mācīts, ka vecāki cilvēki ir jāciena - kāda huja pēc man viņi ir jāciena, ko es esmu viņiem parādā. jebkura vecuma, reliģijas vai politisko uzskatu pārstāvis var būt gan kruts čuvaks, gan pimpis.

taču es mīlu jaunību, tikai un vienīgi jaunību.

un ja es kādreiz zaudēšu savu ugāru un sajutīšos kaut uz sekundi palaidis savas smadzenes un jūtas pašplūsmes cirkulācijā - tajā sociālajā areālā, kur būs mani krietni jau padzīvojušie vienaudži, tad es trīs nedēļu laikā nodzeršos, kamēr pakritīšu zem trolejbusa. bet vismaz sevi es pagaidām ne reizi neesmu nodevis. zajebisj tas viss ir. vot.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2007-03-01 18:15 (saite)
Nū ar zin sasolījies puspasaules priekšā!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]tiesibsargs
2007-03-01 18:41 (saite)
nu jaa vecums jau nav tikai tas cipars.

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2007-03-01 19:29 (saite)
Man gan patīk veci cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-03-01 19:38 (saite)
man ļoti reti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ravejsledzejs
2007-03-01 20:37 (saite)
zato, es gribu palikt vecs. es gribu sagumt no tā saucamās gadu nastas, gribu, lai mana miesa sačervelējas un sažūst, gribu to dīvainību, kad nekas nav saprotams no dzīves un kārojas būt savā mazā, saprotamā, paša radītā pasaulītē... gribu tās bailes kāpt lejupt pa kāpnēm un steberēšanu tikai pa vienam pakāpienam, turoties pie margām. gribu, jo neciešu savu jaunību, mani besī tas, ka varu visu, ka daru visu, ka pat vislielākos sūdus nespēju uztvert kā traģēdiju. un vēl mani sasodīti kaitina manas rokas; ja savam kopējam vizuālajam tēlam es esmu spējis piešķirt nepilnus desmit gadus klāt, tad manas rokas kā izskatās jaunākas par mani tā izskatās... kaitina...

(Atbildēt uz šo)


[info]polaris
2007-03-01 22:47 (saite)
man arī agrāk stipri nepatika tas, ka izskatos jaunāka, tagad jau esmu samierinājusies - tas tīri par miesu, ne - uztveri

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?