Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2017-01-31 21:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ar picām laikam ir tāpat, kā ar vīniem
apmeklējot mūsu rajonā nesen atvērušos vietējo picēriju, es kādu pusstundu ar atvērtu knābi pavadīju procesējot galvā viņu 130 dažādu picu veidu ēdienkarti, pēc kā nostiprinājos pārliecībā, ka man absolūti nav skaidrs, ko es īsti gribu, un pasūtīju kebabu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjux
2017-01-31 21:11 (saite)
Man ar picām arī parasti ir tieši tik pat sarežģīti. Jo nu, ej nu saproti, wtf tur vispār sanāks un tāpat puse sastāvdaļu vienādas, bet rodas tā sajūta, ka tās nelielās atšķirību nianses make all the difference un tam seko apjukums. Nē, nav vērts tur iedziļināties, tāpat nav lemts saprast, kur prikols.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2017-01-31 22:40 (saite)
ģeniāls biznesplāns - viens kebaba veids un ēdienkarte ar 130 picām, kuru tur nav. kā dzīt zivis konusveida tīklā.

(Atbildēt uz šo)


[info]tiesibsargs
2017-01-31 22:47 (saite)
mjā... tā bauri sastopas ar civilizāciju... =P

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2017-02-01 00:09 (saite)
labi, ka tur bija kebabs

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2017-02-01 01:21 (saite)
overthinking ir briesmīga problēma.

(Atbildēt uz šo)


[info]quizer
2017-02-01 21:58 (saite)
galvenais, lai ir jalapeno vai vismaz chilli

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?