Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-12-23 11:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #20582 fjhfjhfjhffjgfiufiuifififkfkjhk
Open to: All, results viewable to: All

krī labu jautājumu pacēla, kas gan ir vajadzīgs pareizā un teicamā rosolā?

View Answers

kartupeļi
61 (93.8%)

zirņi
49 (75.4%)

sīpoli
19 (29.2%)

burkāni
24 (36.9%)

krējums
48 (73.8%)

majonēze
50 (76.9%)

sinepes
46 (70.8%)

kaut kāda desa un gaļa
56 (86.2%)

skābēti gurķi
13 (20.0%)

marinēti gurķi
49 (75.4%)

olas
55 (84.6%)

āboli
7 (10.8%)

siļķes
3 (4.6%)

asfalta gabali
5 (7.7%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2015-12-23 11:33 (saite)
es ar vienmēr tā daru - mērci vienmēr atsevišķi :)
un tad jauc klāt gurķus (jo tie dod mērcei garšu)... samaisa, ļaij ievilkties - noprovē un tikai tad sāk jaukt klāt visu pārējo - sākot no vismazākk "izjūkošām" sastāvdaļām (tjip desa vai tml.) līdz olai, kas ir visdrūpošākā - tas tapēc, lai visu maisot neizjuktu putrā - lai beigās jūt katru arī atsevišķi :)
rosolam noteikti ir kārtīgu laiku jāpastāv, jāievelkas, pirms galdā likt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2015-12-23 11:40 (saite)
UN! redīsa rozīte galā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2015-12-23 11:40 (saite)
burkāna :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2015-12-23 12:46 (saite)
fe uz abām rozēm.

Personīgi man tās gauži nepatīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]misame
2015-12-23 11:43 (saite)
Nu bet looģiski, tāpēc, ka visu mērci nemaz uzreiz nepievieno - atstāj tajā pašā bļodiņā un pievieno nākamajā dienā brīdi pirms pasniegšanas, lai rasols neizskatītos apkaltis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2015-12-23 11:46 (saite)
Jap :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?