:: le Minga :: alias :: Leo... :: ([info]le_minga) rakstīja,
es ar vienmēr tā daru - mērci vienmēr atsevišķi :)
un tad jauc klāt gurķus (jo tie dod mērcei garšu)... samaisa, ļaij ievilkties - noprovē un tikai tad sāk jaukt klāt visu pārējo - sākot no vismazākk "izjūkošām" sastāvdaļām (tjip desa vai tml.) līdz olai, kas ir visdrūpošākā - tas tapēc, lai visu maisot neizjuktu putrā - lai beigās jūt katru arī atsevišķi :)
rosolam noteikti ir kārtīgu laiku jāpastāv, jāievelkas, pirms galdā likt :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?