Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-02 06:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:St.Etienne "Join Our Club"

В разделе "Разное" сегодня - разное

1. Šodien paredzēts noskatīties kaut ko no īru / skotu kino. Pirmā filma ir atkal kaut kādā "Arsenālā" rādītā un, šķiet, Dailes teātrī uzvestā "Disco Pigs" (rež. Kirstena Šeridana, rež./ lugas autore - Enda Volša). It kā nekāds megahīts neesot, bet nu jāpaskatās, jāpaskatās. Otrā filma - "The Magdalene Sisters" (rež. Pīters Mallans, vairāk pazīstams kā aktieris - "Trainspotting", "Braveheart", "Young Adam"...). O, nolādētos kristiešus es ienīstu jau tagad! Fear My Wraith! Bļāāāāāā!

2. Vakardien pirmoreiz mūžā redzēju, kā pie maršrutnieka stūres sēž īsts homo sapiens nevis orangutanus bydlus. Jā, vecis izskatījās pēc klasikas (treniņbikses ar svītru, etc). Taču nekādu "Radio Šanson" (vai kā tur viņiem tas saucās). Aiz saviļņojuma pat ārā negribējās kāpt. Viņš klausījās Šades koncertierakstu. Vakarā cauri pilsētai braukt ar tādu...un kad vēl "Smooth Operator" aizgāja, padomāju - braukšu līdz "Alfai" (man tur ir interesanta misija paredzēta).

3. Izkristalizējusies koncepcija, kādam būtu jāizskatās fotokomiksam. Bēda viena - bez kāsta (o, es tur KO esmu paredzējis lielisku lomu!) ir nepieciešami vēl divi cilvēki - viens, kas perfekti orientējas komiksa logu rakursos un attēla / burbuļu / rēcienu "wahhhh!" un "arghhh!" proporcijās; otrs, kas prot, skicēt, jo es pat sniegavīru uzzīmēt neprotu, bet bez skicēm tas būs elles darbs. Me būtu tikai kā producents. Tomēr pamēģināt ir vērts.

4. Ā, un pats galvenais, par ko aizmirsu izstāstīt. Atgriežoties pie flash-mobiem - vakardien visu vakaru zviedzu par FHM redakcijā uzklausīto storiju "Liāna Langa un Hārdija Lediņa flašmobs". Nē, tiešām, atnācu mājās un smējos līdz vēderkrampjiem. Par L.Langas j-kundzi nez kāpēc man nekad nekādas īpašas ilūzijas nav bijušas, bet šis nu pārsit visu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snake
2005-03-02 07:35 (saite)
3: Davai, es esmu plaši atzīts subj. eksperts ar 10gb paraugmateriāla uz HDD ;)
Skicēt arī protu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-02 07:55 (saite)
Būsim Vačovski?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snake
2005-03-03 22:28 (saite)
Nu, tu saki ko vajag ta ;)
tb kas jādara

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dienasgramata
2005-03-02 08:16 (saite)
nu tak izstāsti storiju

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-02 08:25 (saite)
Nu, īsumā, tā doma ir tāda, ka Hārdijs ar domubiedriem bija nolēmis uzrīkot pirmo nopietno flash-mobu Latvijā un meklēja sev domubiedrus - tad anonimitāte vēl nebija topā. Tādus viņš arī atrada. Šķiet, piedāvājums piedalīties tika izteikts arī L.Langai (šo momentu es tik smalki nezinu), kura atteicās, toties novērtēja faktu, ka flash-mobā ir spēks. Tādēļ paredzētajā pasākuma dienā sāka apzvanīt visus savus draugus un paziņas ar tekstu : "Eu, H.Lediņš taisa flash-mobu tajā un tajā vietā, ejam skatīties! Un tur vēl piedalīsies tas, tas un, jā, šitais arī!". Kad Lediņš ar "nejaušajiem" domubiedriem ieradās noteiktajā vietā, viņš bija nedaudz pārsteigts... Lūk, šādi nomira nopietno flašmobu ideja Latvijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krum
2005-03-02 08:38 (saite)
un tagad izstāsti stooriju komiksam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-02 08:41 (saite)
Nevaru. Bet, ja šausmīgi gribās, tad vari pielāgot pirmo storiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]starro
2005-03-02 09:06 (saite)
Es ceru, ka minētais koncertieraksts jau atpumpējies?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-02 09:09 (saite)
Es ceru, ka tu viņu no rīta cauri sienai pat mazliet dzirdēji:) Bet baigi jauks. Ir pat tādi dub / Portishead gājieni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?