Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-02 06:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:St.Etienne "Join Our Club"

В разделе "Разное" сегодня - разное

1. Šodien paredzēts noskatīties kaut ko no īru / skotu kino. Pirmā filma ir atkal kaut kādā "Arsenālā" rādītā un, šķiet, Dailes teātrī uzvestā "Disco Pigs" (rež. Kirstena Šeridana, rež./ lugas autore - Enda Volša). It kā nekāds megahīts neesot, bet nu jāpaskatās, jāpaskatās. Otrā filma - "The Magdalene Sisters" (rež. Pīters Mallans, vairāk pazīstams kā aktieris - "Trainspotting", "Braveheart", "Young Adam"...). O, nolādētos kristiešus es ienīstu jau tagad! Fear My Wraith! Bļāāāāāā!

2. Vakardien pirmoreiz mūžā redzēju, kā pie maršrutnieka stūres sēž īsts homo sapiens nevis orangutanus bydlus. Jā, vecis izskatījās pēc klasikas (treniņbikses ar svītru, etc). Taču nekādu "Radio Šanson" (vai kā tur viņiem tas saucās). Aiz saviļņojuma pat ārā negribējās kāpt. Viņš klausījās Šades koncertierakstu. Vakarā cauri pilsētai braukt ar tādu...un kad vēl "Smooth Operator" aizgāja, padomāju - braukšu līdz "Alfai" (man tur ir interesanta misija paredzēta).

3. Izkristalizējusies koncepcija, kādam būtu jāizskatās fotokomiksam. Bēda viena - bez kāsta (o, es tur KO esmu paredzējis lielisku lomu!) ir nepieciešami vēl divi cilvēki - viens, kas perfekti orientējas komiksa logu rakursos un attēla / burbuļu / rēcienu "wahhhh!" un "arghhh!" proporcijās; otrs, kas prot, skicēt, jo es pat sniegavīru uzzīmēt neprotu, bet bez skicēm tas būs elles darbs. Me būtu tikai kā producents. Tomēr pamēģināt ir vērts.

4. Ā, un pats galvenais, par ko aizmirsu izstāstīt. Atgriežoties pie flash-mobiem - vakardien visu vakaru zviedzu par FHM redakcijā uzklausīto storiju "Liāna Langa un Hārdija Lediņa flašmobs". Nē, tiešām, atnācu mājās un smējos līdz vēderkrampjiem. Par L.Langas j-kundzi nez kāpēc man nekad nekādas īpašas ilūzijas nav bijušas, bet šis nu pārsit visu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?