Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-04-23 13:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #18956
Open to: All, results viewable to: All

Lasis:

View Answers

jēls oldskūl lasis only!
15 (20.0%)

tolerēju arī citus laša sagatavošanas veidus!
35 (46.7%)

pastāv sagatavošanas varianti (grils, etc), pēc kuriem lasis ir kļovāks par jēlu!
25 (33.3%)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scorpse
2012-04-23 14:00 (saite)
Nav varianta, ka visi super labi - gan oldskūli jēlie, gan grilētie.

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2012-04-23 14:11 (saite)
kūpināts gan ir mans visvisvis. ārprātā garšīgs, obažaju!

(Atbildēt uz šo)


[info]spuldziite
2012-04-23 14:19 (saite)
es par mazsālītu, bet arī grillēts, piparots, svaigi kūpināts, auksti kūpināts vai "kad leduskapī nekā nav, ņemam laša fileju" lasis-
vienalga kāds, tas vienmēr ir super!

(Atbildēt uz šo)


[info]affair
2012-04-23 14:21 (saite)
pats labākais veids, kā man patīk pagatavot lasi - nopirkt veselu, pusi sasālīt rīšanai uz maizes, otru pusi sacept/grillēt, no atgriezumiem izvārīt zupu.

(Atbildēt uz šo)


[info]vilibaldis
2012-04-23 15:27 (saite)
kā reiz vakar iemēģinājām mazsālītu viegli apdūmotu... vēl siltu mmmm siekala līdz zemei

(Atbildēt uz šo)


[info]ravejsledzejs
2012-04-23 15:30 (saite)
zivis defoltā ir fui-pē-wē! pofig lasis vai karpa!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]prox
2012-04-24 09:46 (saite)
ekzaktlī!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]susure
2012-04-23 15:30 (saite)
mans favorīts ir lasis mīklā- filejai uzliek sēņu/ūdenskrešu maisījumu, tad vēlvienu fileju un to tin mīklā un cep krāsnī. dievīgi

(Atbildēt uz šo)


[info]po
2012-04-24 00:59 (saite)
bļaģ, nu! es tagad vislaik tikai laša garšu jūtu mutē, degunā, to jēlo, rozā visu - velns, gribas! nedrīkst par tādu greznību domāt, labi? nedrīkst!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?