MaKo
Gailenes 
28.-Aug-2017 01:38 pm
Laikam īstais brīdis nopirkt gailenes, sacept ar speķi un sīpoliem, pielikt vēl skābo krējumu... Un novārīt jaunos kartupelīšus, ar ko to visu aprīt.
Siekalojos.
Comments 
28.-Aug-2017 01:55 pm
bļin, nekārdini
28.-Aug-2017 01:55 pm
speķi vai tad? vai tad ne sviestu?
28.-Aug-2017 01:58 pm
Sviest jau tagad buržujiem domāts :D
28.-Aug-2017 01:59 pm
un gailenes nē? :D
28.-Aug-2017 02:01 pm
Es nez, man mežs apkārt :P
28.-Aug-2017 02:02 pm
buržujs tāds! ;D
28.-Aug-2017 02:07 pm
:D :D :D
28.-Aug-2017 02:09 pm
Daži var cept kaut eļļā, bet man gailenes bez maziem saceptiem speķa kumosiņiem neliekas gana garšīgas :)
28.-Aug-2017 02:10 pm
es vnk raizējos vai speķis nenomāks gaileņu garšu. speķa cauraudzi var atsevišķi sutināt ar losberlapām un mellajiem piperiem
28.-Aug-2017 02:10 pm
nezini, (centrāl) nakts tirgus vēl strādā?
28.-Aug-2017 02:12 pm
strādā, šobrīd pašā plaukumā ar visiem lauku labumiem
28.-Aug-2017 02:16 pm
okej paldies! došos es ar pēc gailenēm.
28.-Aug-2017 02:39 pm
vakar ēdu. izrādās, ļoti labu garšu dod cepot klātpielikts (un sacepts) ķiploks.
28.-Aug-2017 02:36 pm
Grūti iztēloties vēl nepiemērotāku brīdi, kad nopirkt gailenes, sacept ar speķi un sīpoliem, pielikt vēl skābo krējumu utt, par pirmdienu, 13:38.
28.-Aug-2017 05:25 pm
Jā, uz athadņaku jātaisa viegla zupiņa. Vēl labāk, ja auksto.
This page was loaded Nov 24. 2017, 2:08 am GMT.