MaKo
Kulinārības 
24.-Apr-2017 07:57 pm
Ieliku vītināties pseidobasturmu (pseido - jo cūkas kakla karbonāde, ne lielopa fileja), redzēs, kas sanāks. Klau, kā jūs lociņus ēdat, man te pilna palodze saaugusi, jāutilizē.
Comments 
24.-Apr-2017 08:05 pm
Ja nav doma pielietot kā garšas piedevu/salātu sastāvdaļu, mana mīļākā metode ir ar krējumu un uz maizes. Der gan baltā gan rupjā.
24.-Apr-2017 08:19 pm
Es vēl reizēm pielieku biezpienu tam mikslim. Un ķimenes. Bet cik tad var vienu un to pašu ēst?
24.-Apr-2017 08:25 pm
vienā rokā rupjmaize ar pamatīgu kārtu sviesta un sāli, otrā rokā loku bunte un pamīšus mauc tik iekšā.

kefīrs ar zaļumiem, tajā skaitā lokiem.

aukstā zupa, tajā skaitā ar lokiem :D
24.-Apr-2017 08:53 pm
lokus ar vārītu olu un majonēzi salātos
24.-Apr-2017 09:10 pm
uz rupjmaizes krējums, lociņi un sāls
24.-Apr-2017 09:11 pm
un vēl parastajiem roltoniem sagrieztus klāt :D
24.-Apr-2017 09:34 pm
Ber virsū visam, ko ēd. Daudz.
24.-Apr-2017 09:49 pm
Ar speķamaizi!
25.-Apr-2017 11:01 am
lociņsalāti ar krējumu ir vislabākais variants.
25.-Apr-2017 01:46 pm
ar biezpienu un krējumu,
kā mērcīti ar krējumu pie kartupeļiem,
uzkaisot kartupeļiem, sautējumiem, zupām,
tāpat šķin iekšā tīrajā.

p.s. ar šo atgādināji, ka man arī palodze jāatbrīvo no lokiem un krējuma, vakariņu plāns gatavs!
This page was loaded Sep 25. 2017, 1:50 am GMT.