Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2012-02-06 22:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bailes un trīsas
Man liekas, ka man nekad dzīvē nav izdevies uzveikt nevienas bailes. Šķiet, visstulbākā ir iedoma, ka bailes var uzveikt, cenšoties tās pārvarēt. Tas būtu tāpat kā teikt, ka vari piekaut Rokiju Balboa, vajag tikai nebaidīties un mēģināt. Lai piekautu Rokiju, vajag nenormāli bieži iet uz trenažieru zāli un skriet pa Krievijas sniegiem, bet tam taču nevienam normālam cilvēkam nav laika. Tāpēc ikviens normālais cilvēks nolemj, ka nemēģinās kauties ar Rokiju Balboa, labāk aizies uz kino vai darīs ko citu tikpat lietderīgu. Daži drosmīgie gan aiziet uz to trenažieru zāli, bet cilā nepareizos svarus un sabeidz muguru vai ko tādu. Tāpēc gribētos zināt, vai kādam vispār ir izdevies uzveikt savas bailes, pie tām pieskaitāmas ne tikai tradicionālās (augstums un zirnekļi), bet arī, piemēram, bailes no publiskas uzstāšanās vai, es nezinu, pretējā dzimuma.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]likcepure
2012-02-07 11:19 (saite)
Muļķības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-02-07 11:24 (saite)
Kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]likcepure
2012-02-07 11:46 (saite)
Es jau postā darīju zināmu savu viedokli - t.i. pretēju tradicionālajam, ko esi sīkumos aprakstījis Tu. Gribēju dzirdēt personīgo pieredzi - konkrēti kā Tu esi uzveicis savas bailes (un tiešām bailes, nevis vienkārši nepatiku).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2012-02-07 12:42 (saite)
Par savām bailēm nevienam jau parasti nepatīk runāt ;)
Bet jā, esmu tā darījis. Saņēmies, sapratis, ka tā ir pareizē lieta un vajag darīt. Tikai es arī papildus esmu iemācījies nomaskēt savas trīcošās rokas, kājas, lai to būtu grūti pamanīt. Trīcošu balsi ir grūtāk nomaskēt, bet to es kaut kā esmu uztrennējis, ka tā vairs netrīc.
Pēdējā reize pat bija šajā mēnesī, kad stāvēju trīcošām kājām nespējot izlemt darīt, bet pats spēju noskaņoties un nopušot savas bailes - gāju un darīju, ar sākumā trīcošām kājām.

Daudz vieglāk ir pārvarēt bailes, ja ir kāds blakus, kas pušo, ka to vajag darīt, tad tās bailes nemaz netiek izjustas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?