Saspēra velns to zaļo krūzi - Reposts (ne kā posts un negals) no fb [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Reposts (ne kā posts un negals) no fb [Sep. 27th, 2014|01:38 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tā vāji slēptā vai pat atklāti neslēptā un lepnā izvarotāju un sieviešu ar akmeņiem nomētātāju kultūra mūsdienu Eiropā, nu, labi, nomalē, bet tomēr - (sociālajos) medijos lepni un atklāti taču bieži vien realizēta ar it kā inteliģentu vīriešu un, diemžēl arī, cienmāšu mutēm un rokām. Viens labums soctīkliem ir: vismaz savās un apkārtējo acīs minetās "kultūras" nesēji var mest kautrību pie malas un atklāti paust savu morālo un spirituālo piederību, teiksim, Islāma Kalifātam (fiziski tam piederēt laikam tomēr zarna drusku par tievu).

Grūti aptvert, ka mūsdienās vēl ir iespējama šantāža ar sieviešu rumpjiem. Vajadzētu taču būt tā, ka tekstam: "Ē! Tai visnotaļ cienījamai sabiedrības dāmai tak ir rumpis - es pats savām acīm bildē redzēju!!!" ir līdzvērtīgs svars tekstam: "SKANDĀLS!!! Visnotaļ Cienījamā Sabiedrības Dāma uzturā lieto makaronus! Es pats savām acīm bildē redzēju!!!", un pārējā sabiedrība tad tā mazliet uz brēcēju..neko, jo Eiropā gara slimniekus nediskriminē. Nē, nu, tiešām - kāds šoks. Sievietēm ir rumpji.

Vēl mani satrauc tas, ka no aizstāvju un bruņinieku/ču puses ir manāma retorika aļa "bija jauna un dumja, tagad ir pieaugusi un mainījusies". Man tas šķiet saknē nepareizi un pie staba siešanas kultūru atražojoši. Sievietei nevajdzētu vajadzēt taisnoties par kailfoto/video esamību. Vajadzētu būt tā: "Nu, ir fotkas, nu un?" - "Nu, ēd viņa makaronus, nu un?"
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:September 26th, 2014 - 08:47 pm
(Link)
Piekriitu, ka vajadzeetu taadu attieksmi par fotkaam, bet fotku izgatavotaajus un tirgotaajus arii dereeja piezhmiegt.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:September 26th, 2014 - 08:55 pm
(Link)
+daudz
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:September 26th, 2014 - 09:04 pm
(Link)
Lūk, piekrītu. Par rumpjiem, ne gluži par IS, tur drīzāk ir vairāku lietu apkopojums, galvenokārt tas, ka Eiropa ir paturējusi daudzus vecos sabiedrības institūtus un mēģina (ar mainīgām sekmēm) tos izmantot pavisam citā sabiedrībā, nekā tajā, kādā tie sākotnēji radās. Nu, apmēram tā, kā mēģinātu līnijdroškai pielikt motoru. Var jau, bet necik veiksmīgi nebūs.

Bet jā, par rumpjiem ir pilnīga taisnība. Kaut kā mazliet dīvaini dzīvot sabiedrībā, kas par pilnīgi saprotamu uzskata to, ka visi zog, bet ir aplam satriekti par to, ka visi bez drēbēm ir kaili.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:September 26th, 2014 - 09:07 pm
(Link)
Es jau Elīnas Egles skandāla laikā brīnījos par kādu pazīstamu dāmu, kas šausminājās par pretlikumīgi publiskotajiem privātajiem plikņiem. "Tik bezgaumīgi, fui!" viņa fifināja. Jēzus, kurš nu būtu runājis, es īgni nodomāju, baigais gaumes un skaistum etalons, ja?
From:[info]formica
Date:September 26th, 2014 - 09:31 pm
(Link)
ja jaunkundze savaa CV ir mineejusi attieciigo darbavietu/nodarboshanos un tikusi pienjemta darbaa MK, tad tagadeejam darbadeveejam buutu publiski visiem skaugjiem jaaaizbaazh mutes.

[User Picture]
From:[info]krii
Date:September 26th, 2014 - 10:41 pm
(Link)
Nav jau runas par darbavietu vai regulāru nodarbošanos.
Egles gadījumā bija runa par nozagtiem bijušā brūtgāna uzņemtiem plikņiem,
aktuālajā keisā - par vienreizēju aiziešanu uz kastingu. Tādas lietas pieminēt CV būtu ārkārtīgi dīvaini.
[User Picture]
From:[info]dunduks
Date:September 26th, 2014 - 11:21 pm

Par aktuālo keisu

(Link)
CV minēt nē, bet informēt to, kurš viņu uzrunāja šim amatam, gan būtu vajadzējis, jo, lai arī amats nav saistīts ar valsts noslēpumu, bet pēc būtības ir pietiekoši tuvu tam. Protams, ja Straujuma par šādu faktu bija informēta, tad problēmas nav.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:September 26th, 2014 - 11:41 pm

Re: Par aktuālo keisu

(Link)
Ir jāinformē par faktiem, ar kuriem var šantažēt. Ja es pati uzskatu, ka mani ar maniem kailfoto šantažēt nevar, jo man ir pie vienas vietas, kur tos kāds publicē, tad man arī nav pienākuma par tiem priekšlaicīgi stāstīt ne mammai, ne priekšniecei, ne nākamajam vīram.
Jūs ar Formicu šobrīd uzturat diskursu, ka fotografēšanās kailam (varbūt tikai - kailai?) ir kaut kas ļoti apkaunojošs, gandrīz vai krimināls. Kāpēc? Tāpēc, ka to var redzēt kārumnieki no ārvalstu specdienestiem? Es teiktu (ja tās būtu manas bildes) - lai tik skatās un lai necer, ka parādīšu vēl.:)
From:[info]formica
Date:September 27th, 2014 - 12:06 am

Re: Par aktuālo keisu

(Link)
bleenjas.

lai bildeejas/piipee zaali utt., cik lien


runa par to, ka, aciimredzot, kaads izlikaas, ka tas ir siikums, kas netiks izmantots kompromatam
[User Picture]
From:[info]krii
Date:September 27th, 2014 - 10:49 am

Re: Par aktuālo keisu

(Link)
Par kompromatu to var izmantot tikai tad, ja sabiedrībā ir pietiekami liela daļa liekulīgu svētuļu, kuri grib lūrēt uz svešiem plikumiem un par to skaļi šausmināties. Problēma ir svētuļos, neevis plikumos.
From:[info]formica
Date:September 27th, 2014 - 11:22 am

Re: Par aktuālo keisu

(Link)
protams, protams. Ja ministru prezidents piecas minuutes pirms veeleeshanu maratona beigaam no medijiem uzzina, ka vinja labaa roka ir bastojusi lekcijas, kuraas staastiits par DPR, tad taa ir sveetulju vaina, nekas cits.
From:[info]formica
Date:September 26th, 2014 - 11:25 pm
(Link)
ja pretendee uz darbu .gov liimenii, pat shoferiem vai friziereem nopietnaakaas valstiis background check var ilgt meeneshiem un taadas epizodes noteikti tiks piefikseetas.
Ja dd tas neruup, zinot, ka jebkuraa priekshveeleeshanu utml momentaa to izvilks no mapiites, tad konkurents ir moraali sagrauts un dd var apsveikt
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:September 26th, 2014 - 09:29 pm
(Link)
Pēdējā rindkopa - pilnīgi piekrītu!
Visi tie "par tādu augumu nebūtu jākaunas", "kurš tad jaunībā nav darījis muļķības" visu padara tikai sliktāku.
[User Picture]
From:[info]basta
Date:September 26th, 2014 - 09:56 pm
(Link)
praaviljno havorish.
From:[info]eermaniitis
Date:September 26th, 2014 - 11:49 pm
(Link)
a kas būtu gadījumā tad, ja kas tāds paspruktu vīrietim - teiksim premjeram vai prezidenta kandidātam ;)

tas man vienkārši interese, jo savu viedokli esmu paudis skaļi savā cibā
[User Picture]
From:[info]krii
Date:September 26th, 2014 - 11:56 pm
(Link)
Nav ne jausmas. Ieliec kaut kur internetā savu parakstīto plikbildi un pēc tam dabū kādu labu amatu - paskatīsimies, vai tevi šantažēs, vai nē.
From:[info]eermaniitis
Date:September 27th, 2014 - 12:01 am
(Link)
par to, ka šantažēs, nav šaubu - es pat varu saderēt uz ko gribi ;)

jautājums cits: ja to dara skuķis un ja to dara džeks - attieksme mainās vai kā?
From:[info]eermaniitis
Date:September 27th, 2014 - 12:03 am
(Link)
starp citu, pa ielu ejot izdomājos - a tas, kas šo lietu šantažierē, tomēr ir tuvs cilvēks, tobiš tāds, kas spēj saviklt visas alfas ar omegām - nav vienkāršs garāmgājējs - tobiš, jāmeklē savā apkārtē riebīgi riebeklīgais riebeklis
From:[info]solipse
Date:September 27th, 2014 - 12:02 am
(Link)
jā, tā ir.