Saspēra velns to zaļo krūzi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Reposts (ne kā posts un negals) no fb Sep. 27th, 2014|01:38 am

lennay
Tā vāji slēptā vai pat atklāti neslēptā un lepnā izvarotāju un sieviešu ar akmeņiem nomētātāju kultūra mūsdienu Eiropā, nu, labi, nomalē, bet tomēr - (sociālajos) medijos lepni un atklāti taču bieži vien realizēta ar it kā inteliģentu vīriešu un, diemžēl arī, cienmāšu mutēm un rokām. Viens labums soctīkliem ir: vismaz savās un apkārtējo acīs minetās "kultūras" nesēji var mest kautrību pie malas un atklāti paust savu morālo un spirituālo piederību, teiksim, Islāma Kalifātam (fiziski tam piederēt laikam tomēr zarna drusku par tievu).

Grūti aptvert, ka mūsdienās vēl ir iespējama šantāža ar sieviešu rumpjiem. Vajadzētu taču būt tā, ka tekstam: "Ē! Tai visnotaļ cienījamai sabiedrības dāmai tak ir rumpis - es pats savām acīm bildē redzēju!!!" ir līdzvērtīgs svars tekstam: "SKANDĀLS!!! Visnotaļ Cienījamā Sabiedrības Dāma uzturā lieto makaronus! Es pats savām acīm bildē redzēju!!!", un pārējā sabiedrība tad tā mazliet uz brēcēju..neko, jo Eiropā gara slimniekus nediskriminē. Nē, nu, tiešām - kāds šoks. Sievietēm ir rumpji.

Vēl mani satrauc tas, ka no aizstāvju un bruņinieku/ču puses ir manāma retorika aļa "bija jauna un dumja, tagad ir pieaugusi un mainījusies". Man tas šķiet saknē nepareizi un pie staba siešanas kultūru atražojoši. Sievietei nevajdzētu vajadzēt taisnoties par kailfoto/video esamību. Vajadzētu būt tā: "Nu, ir fotkas, nu un?" - "Nu, ēd viņa makaronus, nu un?"
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.