(no subject)

« previous entry | next entry »
Sep. 5th, 2021 | 12:11 pm

Jums ir "dienas režīms"? Nu tāds, rakstīts uz lapas (dienai un nedēļai) vai ievērots tik ilgi un stingri, ka palicis par pašsaprotamu lietu? Interesanti, kas jums tajos ir? Jūtu, ka man vajadzētu saskaldīt "brīvo" laiku mazākos gabalos, citādi, ja katru dienu ir tāds 8-12 stundu gabals, kurā paredzēta "dzīvošana", grūti ir pierunāt sevi darīt vajadzīgas un noderīgas lietas, jo eksistē jautras un patīkamas lietas. Un rakstura nav.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {7}

honeybee

(no subject)

from: [info]honeybee
date: Sep. 5th, 2021 - 12:23 pm
Link

Vasarā apzināti nebija, jo fuck all, nav taču lokdauns un man vajag "sasmēlies es esmu saules / nu man pietiks visam mūžam" sajūtu (tagad drusk gribas vemt no overloada, bet nu nekas)
Pa rudeni/ziemu ir. Mani, protams, regulē bērni un vietas/lietas, kur man jābūt, bet pa lielam es mēģinu katrai dienai 1) konstatēt, cik man ir laika 2) esošo laiku sadalīt gabalos, ietverot tādas nepieciešamības kā "uztaisīt ēst, paēst, pēc paēšanas tu nekad nestrādā" 3) gabalus sadalīt pa darāmajiem darbiem, tipa "nogrūst to, kas deg + pastrādāt to, kas ir gargabals + tad es būšu nogurusi un spēšu tikai lasīt zinātniskus rakstus + tad es būšu pavisam nogurusi, jāpievāc tamborīkli un sajēdzīgu izklaidi, nevis bakstīšanos pa fb" 4) youtube pomodoro sessions ļoti palīdz tajā dalīšanā 5) "izplānot rītdienu iepriekšējā vakarā" arī ļoti palīdz, es gan to ne vienmēr piekopju

Reply


penija

(no subject)

from: [info]penny_lane
date: Sep. 5th, 2021 - 12:42 pm
Link

iemāci man darīt jautras un patīkamas lietas!!!!

Reply


tas ir absurds

(no subject)

from: [info]mazeltov
date: Sep. 5th, 2021 - 12:57 pm
Link

Nav, man patīk brīvo laiku nobumbulēt. Ekspertes līmenis!
Neesmu šodien vēl no gultas laukā tikusi.

Reply


black_data

(no subject)

from: [info]black_data
date: Sep. 5th, 2021 - 01:28 pm
Link

Mostly cenšos iet laicīgi gulēt un laicīgi celties. Tas iPhone bedtime reminder, kas izslēdz notifikācijas, diezgan palīdz. Thanks to treniņi es zinu, ka četri ali vai iztraucēts miega režīms ir around the same.

Also, es nezinu, vai tas palīdz, vai traucē, bet varbūt ir vērts atcerēties cik priviliģēti mēs tomēr esam, ka nav obligāti jāceļās sešos, lai kādam sasmērētu brokastu sviestmaizes, vai šešos vakarā jāsēž korķī, lai aizvestu uz dejošanas pulciņu.

Reply


vecais indiānis džims

(no subject)

from: [info]jim
date: Sep. 5th, 2021 - 01:54 pm
Link

dienas režīms, diespasargi

Reply


usne

(no subject)

from: [info]usne
date: Sep. 5th, 2021 - 02:13 pm
Link

Ir darba dienās un dienās, kad vajag kaut ko izdarīt ir darāno darbu plāns.
Režīmu nosaka B skola un F nodarbības vai darba sapulces un būšana objekots uz vietas.
Smadzeņietilpīgākos darbus un darbis, kas pieprasa komunikāciju ar cilvēkiem daru no rīta vai vismaz cenšos. Tobiš grūtākaš lietas no rīta, vieglākās vēlāk vakarā.
Neesmu iemācijusies atvēlēt laiku ēdienu gatavošanai un pašai ēšanai, tur glābj mamma vai arī ir badains bezpriģels. Jāiemācās tā ēdienu pussagtovšana visai nedēļai.
Nav atvēlēts laiks sportam, tāpēc cenšos visur iet ar kājām cik var, jo vello tā arī nav bijis laika salabot. Gribu šakt skriet, lai ar bērniem varam piedalīties Stirnu bukā un moš maratonā.

Reply


austra

(no subject)

from: [info]au
date: Sep. 5th, 2021 - 07:15 pm
Link

ja man būtu vaļa, darītu TIKAI jautras un patīkamas lietas :)

bet nu mans režīms ir drastisks, jo bērni. tas ir trīs ēdienreizes dienā, vairākas gulēt likšanas, strādāšana un atpūta. wow, tas ir ekselis, ne dienas :D

Reply