lara ([info]lara) rakstīja,
@ 2024-08-20 10:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Konservēšana
Kādas ir jūsu iecienītākās aliču konservēšanas receptes?
Būšu pateicīga par ieteikumiem. Der gan saldas, gan nesaldas versijas. Kompoti, skābējumi un čatniji arī velkamēti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2024-08-20 11:43 (saite)
Ar kabaci, kas gabaliņos sagriezts un ar sīrupu taisa parastu kā kompotam.
Ļoti garšīgi ievārījumā ar bumbieriem, āboliem. Vai nu abi kopā vai atsevišķi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lara
2024-08-20 12:07 (saite)
Tikko ieburkoju aličas ar āboliem. Man ir kabacis, varētu izmēģināt arī šo versiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2024-08-20 12:39 (saite)
Ir, kas pievieno arī ananāsu sulu vai konservētu ananāsu gabaliņus, bet man vienkārši garšo tāpat! Ja liek arī sarkanās aličas, tad viss sanāk skaisti rozā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lara
2024-08-20 15:27 (saite)
Uztiasīju plūmes + kabaci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kihelkonna
2024-08-20 11:47 (saite)
visvienkāršākais ir taisīt sules dzērienu, es nesen vienu lielo katlu jau uztaisīju

http://klab.lv/users/kihelkonna/630070.html

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lara
2024-08-20 15:23 (saite)
Paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2024-08-20 12:07 (saite)
tkemali!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]krii
2024-08-20 12:41 (saite)
+ miljons!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lara
2024-08-20 15:42 (saite)
Par šo domāju. Bet man nav kinzas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2024-08-20 15:43 (saite)
tieši viņvasar pēc vairāku gadu pauzes vārīju tkemali, ierādīju draugiem un darījām to sārnatē, un gadījās tā, ka visā pagastā neatradās ne lapiņas kinzas, neko, uzvārījām bez, un rezultāts pavisam labs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]annuska
2024-08-20 12:41 (saite)
uzvāra, izberž caur duršlāgu un uzvāra ar cukuru. izveidojas marmelāde

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lara
2024-08-20 15:24 (saite)
Šī ir klasika. Man ļoti garšo plūmju ievārījums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2024-08-20 17:50 (saite)
Es viengad vārīju čatniju, bija ļoti labs pie zivs. Bet es Tev recepti varētu pateikt nedēļas otrā pusē, ja vēl aktuāli, kad būšu atpakaļ Rīgā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lara
2024-08-20 18:27 (saite)
čatnijs vienmēr noder. priecāšos par recepti. paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]katzenjammer
2024-08-20 18:35 (saite)
Kompotā ar bumbieriem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lara
2024-08-20 20:53 (saite)
Šādu versiju šodien tieši uztaisīju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?