Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2005-01-20 09:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar pamanīju RIMI logā plakātu ar palētinātiem cīsiņiem da aizdomājos.
Kurā brīdī ir radusies tāda vienaldzība pret ēdienu? Nē, nu ir jau - kas garšo, kas negaršo, bet tādas ar ekstāzi robežotas sajūsmas, kā kādreiz bērnībā, vairs nav. Kad cīsiņi likās debesu maltīte, kad maza cieti žāvētās desas šķēlīte tika žulināta pa muti vismaz stundu, kad katra "Trifele" tika izbaudīta vismaz ar 4 piegājieniem, tb kumosiņiem. Tagad ir pārpilnība, bet nav kaifa.:)
Diez tas tikai man tā?:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lavendera
2005-01-20 10:45 (saite)
Es domāju, ka tas rodas no tā, ka vecāki bērnus samaitā ar saukļiem "kas uz galda likts, tas jāapēd!" "negaršo? ēdīsi - un garšos!" Un tas nabaga bērns gariem zobiem ēd to, kas viņam totāli riebjas, slāpēdams impulsus, kas no mēles iet uz smadzenēm, lai tikai izliktos "labi audzināts" un uz viņu nebļautu. Bet, apspiežot riebuma sajūtas, vienlaikus tiek apspiestas labsajūtas sajūtas - jo nervu ceļi un sajūtu mehānisms gan labam, gan sliktam ēdienam tak ir vieni un tie paši...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2005-01-20 10:54 (saite)
Ai, es nezinu;) Kad es biju maza, man daudz kas "iekaifoja" - sākot ar končām un beidzot ar ceptiem kartupeļiem. Un studiju laikā ar daudz kas likās "oooo!".;) Tagad es ēdu tās pašas (un vēl daudzas citas) lietas - nu nepieķer nekas;)
Varbūt tāpēc, ka tagad es viņas varu dabūt - cik tik lien (ja vien vēlos, un ir nauda uz to brīdi)? Nezinu;)
Vot no garšīga sausā vīna vai auksta alus glāzes (karstā vasaras dienā) es vēl varu kaifu noķert;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pepija
2005-01-20 11:03 (saite)
puikam garšo olīves.
Es olīves sāku ēst tikai pirms kādiem 10 gadiem. Līdz tam man tās saistījās ar milzīgās metāla bundžās (kādi 5 l) iesaiņotu "baigo eksotiku", kas sastāvēja no plānas miziņas un kauliem - kruta, bet negaršīgi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?