Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2011-10-19 11:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Wī, aptaujiņa!
Poll #18567 Radars (bet ne tas, kas O'Railijs)
Open to: All, results viewable to: All

Mans (tb Tavs) viedoklis

View Answers

tā maksas pakalpojuma ieviešana bija milzīga cūcība, esmu kā bez rokām!
13 (34.2%)

godīgi sakot - pofig!
19 (50.0%)

sen jau vajadzēja šito uztaisīt par maksu!
0 (0.0%)

kapāju "Vanagu", neko par radariem nezinu!
6 (15.8%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2011-10-19 14:53 (saite)
Visu laiku bija pieejams gan tiešsaistes attēls (ar atjaunošanos ik pēc minūtes, tb, F5 paspaidot, varēja novērtēt mākoņu pārvietošanās ātrumu), gan animācija - kā nokrišņi ir pārvietojušies pēdējās diennakts laikā. Pēc tā ar ļoti pieņemamu precizitāti varēja redzēt - ja no Kurzemes puses uz Rīgu virzās plaša nokrišņu zona, tad jāvelk gumijnieki, kauču rīts būtu cik saulains :) Vai atkal, ja Kurzemē līst, bet mākoņi virzās uz Z garām Rīgai, tad Rīgā arī nelīs. Protams, 100% precizitāti uz konkrētu vietu neviens negaidīja, bet es biju iemanījusies trāpīt pat stundu-pusotru lielos nokrišņu "logos" ar velo treniņiem, tāpat arī plānot laiku, cikos izbraukt no Rīgas, lai pa sauso paspētu līdz Ogrei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2011-10-19 15:19 (saite)
a cik tad tagad tas pakalpojums maksā? nu teorētiski tāds pakalpojums nav pirmā nepieciešdamības prece un cilvēkiem (iestādēm), kas kaut ko tādu uztur - nu var saprast, ka ar gribas kādu grasi vairāk kabatā, ne? es tik par ko, ja jau tas kādam baigi noder, nu ta jāabonē - ko citu. nu nav obligāti šitādi pakalpojumi pa brīvu jādod. nav jau neatliekamā palīdzība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2011-10-19 16:06 (saite)
30 santīmi par stundas piekļuvi, lats par 12 stundu piekļuvi, kas interesējušies par mēneša abonementu, saņēmuši atbildi, ka ap 60 latiem + PVN. Ņemot vērā, ka vasaras sezonā čekots tika rītā un vakarā pa vairākām reizēm...
Kā jau iepriekšējos komentāros minēju, es kaut kādus 20 latus gadā no privātpersonas uzskatītu par normālu maksu, tik apmēram maksā Windguru Pro laika prognozes, bilžu galeriju glabāšana lielajos servisos u.tml. pakalpojumi, par ko baltā apkaklīte vulgaris ir ar mieru maksāt savu ērtību labad. Pašlaik piedāvātās summas ir klaja laupīšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2011-10-19 16:25 (saite)
60+PVN - piekrītu ir neadekvāta summa mēnesī. 10- max 20 lati gadā būtu ļoti OK

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kuminjsh
2011-10-19 21:13 (saite)
Nu bet ja viņiem neviens nemaksās par to + viņi sāks saņemt vēstules ar korektiem ieteikumiem ieviest adekvātu abonementmaksu gadam, tak jau sapratīs, ka apdirsuši kājiņas un sanācis kā tai vecajā aņukā ar vistu pa 50 rubļiem, un nāks tautai pretī. Tikai vēstules nudien nevajadzētu gatavot mēnešiem, bet rakstīt uz karstām pēdām un daudz, tb nevis vienu ar 50 parakstiem, bet 50 un katru ar vienu-diviem parakstiem, lai ņemās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vineta
2011-10-19 15:28 (saite)
Aha...paldies! Tagad es sāku saprast, kas tas tāds par zvēru bija un kam noder vairāk, kā prognozes parastās :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?