Kurvjzieža kontemplācijas

par to, kas mani uzjautrināja

Krāšņais Kurvjziedis

par to, kas mani uzjautrināja

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kā vēsta krieviski lasošajām Latvijas sievietēm domātais žurnāls "Ļubļu", ja seriāls "Neglītais pīlēns" būtu tapis Latvijā, galvenā varone izskatītos citādi. Jo kā atbaidošu neglīteni viņu uztver tikai Krievijā - latviešu skatītājam viņa visdrīzāk asociējoties ar jauno dzejnieci.
  • ī hi hī!
    diemžēl, taisnība! :D

    Kā viens mans krievu vīrišķis teica, viņš nesaprotot, kā latvietes varot savilkt mugurā "čto to takoje! vabše!"
    Aber man likās - ir ok, babulis kā jau babulis...
    Njā, bišku mums tā domāšana atšķiras.
    Nezinu, tas ir labi vai slikti, vai kā...
  • ;))))
  • nez, man arī galvenā varone nebūt neliekas neglīta - var redzēt, ka viņu ir mēģināts uztaisīt par neglīteni, bet samērā neveiksmīgi.

    bet "jaunā dzejniece", tā, protams, ir pērle :)
  • apsmieties var ;)
  • :DDD
  • Neesmu dzejniece, ne jauna, ne veca, bet šitais man točna nelikās smieklīgi....
    • Savādi, man gan likās.
      (Kaut arī es nebūt neuzskatu, ka visas latviešu jaunās dzejnieces būtu neglītas vai bezgaumīgi ģērbtos.)
    • labaak buutu savu teelu tad spodrinaajushas, nevis luupu metushas nezin kur :-)

      • Bļā, es no sirds un rajona ticu, ka jaunajām dzejniecēm toč ir labākas lietas ko darīt, nekā mest lūpu par kaut kādu idiņu anonīmajiem masturbējumiem.
        • Tas nebija anonīms rakstiņš, es tikai neatceros žurnālistes vārdu. Raksts vispār bija par ģērbšanās stilu un cilvēka temperamenta sakritību, cik atceros.
          (un nekas tajā neliecināja par masturbāciju)

          Klau, bet kāpēc Tu uz šito tik briesmīgi pavilkies? Tu tak smuka - gan pēc krievu, gan latviešu standartiem, un galīgi ne dzejniece, m?;)
          • Man tas vienkārši liekas zajebis netaisnīgi. No tām dzejniecēm, ko es pazīstu, ir visvisādas - ir tiešām ne pārāk smukas, un ir ļoti smukas, ir ļoti stilīgas, un ir visai briesmīgas, gluži kā starp žurnālistēm, skolotājām, juristēm, kordziedātājām un daiļlēcējām, kas arī nav no viena konveijera palaistas. Bāzt visas vienā netīrā katlā ir vienkārši ... nejauki, teiksim tā. Ir neforši celt savus reitingus un demonstrēt savu asprātību, uzlipinot kādai grupai ne pārāk glaimojošu un stipri nepatiesu birku.
            • Vaina laikam ir atšķirīgā akcentu salikšanā. Protams, katrā profesijā ir gan glīti, gan neglīti, gan gaumīgi, gan bezgaumīgi ģērbti cilvēki.

              BET! Tāpat nereti ir dzirdēts gan: "ar šitām brillēm tu izskaties pēc skolotājas", "ierēdņa kostīmiņš", "tipiska sekretāre", "meiča ar modeles ārieni" uttt. Stereotipi vienmēr ir balstīti tikai uz daļas attiecīgās grupas pārstāvju izskatu vai uzvedību.

              Un, atzīšos - arī man, redzot attiecīgā seriāla varoni, viena no pirmajām domām bija, ka tā varētu ģērbties un izskatīties jaunā literāte. Pārdevēja vai sekretāre - daudz mazāka iespēja. Gleznotāja - arī diez vai, viņas biežāk ir izteiktas vizuālistes. Bet gandrīz tikpat labi šāda meiča varētu būt arī bibliotekāre, redaktore, skolotāja, medmāsa utt. - taču tas nez kādēļ ienāk prātā vēlāk.:)
  • Nekas būt nekas neglītāks par kosmētiku nelietojošu sievieti!
    Platīte un billes ir mazākais ļaunums:)
Powered by Sviesta Ciba