Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau sen biju dzirdējusi, ka esot ļoti slikti, ja vīrieši valkājot zeķes kopā ar sandalēm. Pamatojums man ir diezgan neskaidrs, bet nojaušu, ka starp mums dzīvo hipersensitīvi vizuālisti, kurus šāds skats traumē, atstāj uz viņu psihi paliekoši negatīvu iespaidu, un mūsu visu pienākums ir vairāk respektēt hipersensitīvos vizuālistus un viņu fobijas nekā ne-vizuālistu vīrišķu ignoranto pofigismu.
Lai nu tā būtu.
Taču nesen uzzināju vēl ko - izrādās, ka apmēram tajā pašā grēku kategorijā, kur zeķzandaļotās vīriešu pēdas, ietilpst arī dažu sieviešu ieradums zem garajām biksēm vilkt zeķubikses.
Un te nu manas smadzenes, pamatojumu meklējot, uzkaras.
Mana garā, skarbā dzīves pieredze liecina, ka ir ļoti maz situāciju, kurās kāds uzzina, ko esmu pavilkusi zem garajām biksēm. Parasti šie cilvēki iekļaujas kategorijās "dakteris" vai "seksa partneris".
Sakiet, lūdzu, cik liela ir iespēja, ka kāds no maniem esošajiem/ bijušajiem dakteriem vai seksa partneriem tagad ir bezcerīgi traumēts, jo reiz, piemēram, 2008. gada februārī, ieraudzījis TO - zeķbikses, kas tiek novilktas reizē ar garajām biksēm...?
  • Hmjā, abas lietas man šķiet normālas. Un aukstās ziemas dienās bez zeķbiksēm zem biksēm tak vispār nevar laukā iziet!
  • ja ar manu nepatiku pret zeķubiksēm kaut kā varētu nodzēst manu kāri pēc īsajām zeķēm jebkādos apavos!

    a tā, šis jau izskatās pēc dažādiem ēšanas grīkiem. ja nu kāds nojauš, ka tavā vēderā tas un tas ir apēsts kopā ar to un to! trauma briesmīga.
  • :D
  • Saprastu, ja kāds ir bezcerīgi traumēts no skata, kur zeķubikses uzvilktas v i r s garajām biksēm ;)
  • man sāk rasties aizdomas, ka kāds ir pajokojis par tām zeķēm un sandalēm.
  • arī velku zeķubixes. negribas dabūt garo čuru.
  • Jābūt jau kaut kādām pilnīgi triviālām un viegli redzamām lietām ar kurām izcelt savu īpaši labo gaumes sajūtu. Zeķes sandalēs, ananāsi uz picas, legingu nosaukšana par biksēm. Par visām šīm lietām ir labi zināms, ka tie ir objektīvi slikti fenomeni un, ka cilvēkiem ar labu gaumes sajūtu par tiem ir skaļi jāšausminās. Tā kā man darbā ir pāris itāļi tad esmu apguvis, ka ir vēl daudzas citas lietas, ko vienkārši nedrīkst darīt, parasti ja ir runa par ēdienu. Tamdēļ viena mana draudzene savus darba itāļus regulāri uzkar, no rītiem ēdot stacijā nopirkto picu un uzdzerot šokolādes-piena dzērienu pa virsu.
  • Es kā reiz ap 2008. mēdzu vilkt zeķbikses zem garajām biksēm, un tās vēl zem gariem svārkiem. Bet tas tādos ekstrēmos gadījumos, kad visu dienu gribas sniegā brist.
  • kā nu bez zebiksēm, salst taču! Kā tur bija pie Džezā tikai meitenes - Čota sņizu dujet!
  • kamēr to nevar redzēt, tikmēr tas noteikti nav grēks. par grēku tas sāk kļūt, ja zeķubiksēm ir ļoti garš kāts (tb tas krietni lien ārā no bikšu augšmalas) un to var redzēt, ja augšdaļas apģērbs savukārt nav ļoti garš :D
    • Lūk, šis nudien ir tizli. Bet tā es arī kā īpaši salīgs cilvēks velku zem biksēm uz nebēdu
  • Nupat tak bija ļoti aktuāli vilkt sietiņzeķubikses zem (plēstām) džinsenēm! Mana meita vilka.
    Un man viss lieas norm. Zeķes + zandeles vispār! Pēc šīs pazīmes savējos atpazīstu.
Powered by Sviesta Ciba