Kopš esmu uzzinājusi, kā garšo ingvera sukādes, mana dzīve nekad vairs nebūs tāda pati kā iepriekš. Tagad man vienmēr būs kādas slēptas vai atklātas ilgas sirds dziļākajā kaktiņā.
atradu ķirbju sukādes par lielisku sastāvdaļu zupām, gulašmērcei. līdz šim gaļas ēdienu (cepeši, tažīnas, sautējumi, sutinājumi) garšas buķetes bagātināšanai - saldskābās augļu-ogļu nianses iegūšanai izmantoju ananāsu sukādes, tāpat arī žāvētus ķiršus, plūmes, rozīnes. bet nu ķirbis ir lielisks. priekšrocība sukādei ir ka var glabāt kādu brīdi, nebīstoties, ka saglumēs un sapūs.
kaut kas tajos ir, mhm
( skrīveru saldumiem tajās mazajās kastītēs Aspasia ir ingveri melnajā šokolādē)))
Tā teica dāmas, kuras mani uzcienāja.
Ingvers lielos daudzumos sāk šķebināt. Ir arī mc2 veikalā vienmēr
2)cukura sīrupā pļunkt
3)gaidīt ,kamēr sakalst, tik tak, tik tak
4)aprīt, kārīgi šmakstinot.