Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

atradu ķirbju sukādes par lielisku sastāvdaļu zupām, gulašmērcei. līdz šim gaļas ēdienu (cepeši, tažīnas, sautējumi, sutinājumi) garšas buķetes bagātināšanai - saldskābās augļu-ogļu nianses iegūšanai izmantoju ananāsu sukādes, tāpat arī žāvētus ķiršus, plūmes, rozīnes. bet nu ķirbis ir lielisks. priekšrocība sukādei ir ka var glabāt kādu brīdi, nebīstoties, ka saglumēs un sapūs.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba