|
[30. Mar 2015|15:13] |
Kādas bankas ēdnīca nupat pierādīja, ka tvaicēti dārzeņi spēj garšot pēc beigta jenota pat izteiktāk par pašu beigto jenotu. |
|
|
Comments: |
paldies, paldies. es jau arī labprāt tepat apakšstāvā apkalpotos, bet viņi, ķēmi, ja taisa bez gaļas, tad kā likums savus labos nolūkus sačakarē vismaz ar sieru, kas man šogad arī zem sankcijām pamanījies.
nu ja sevi nolemj beigtu jenotu diētai, pats jau vien vainīgs.
| From: | lara |
Date: | 30. Marts 2015 - 15:46 |
---|
| | | (Link) |
|
kā garšo beigts jenots?
savukārt, es gribētu precizēt, vai ir zināms, kā salīdzinoši garšo dzīvs jenots?
jāvot, šitas mani sab. ēdināšanā vienmēr ir sajūsminājis. cilvēki tak pavāru skolās gājuši un tā, bet ēdienu pamanās sacūkot krutāk kā es ar savu neesošo virtuves gēnu. bet tad atkal, nevar jau zināt, ko tieši viņiem tur māca :/
gatavot ēdienu dažiem cilvēkiem un dažiem simtiem ir zināma atšķirība.
Vispār, viss ir galvās. Jaunā paaudze mēdza vaikstīties un vemt, ja ēdiens nebija gana izdevies. Kad paši tika pie kulinārijas, tad labprāt sukāja iekšā ij savus piededzinātos, ij savus pusjēlos kartupeļus.
jā, protams. bet piemēram, iepriekšējo provaideri mums, sniedzot regulāru fīdbaku gestbukā, izdevās iemācīt gatavot tādus pat visai ēdamus jenotus. tad kaut kas notika un tagad jāsāk atkal viss no sākuma. :/
lido esot visādi gavēņa ēdieni bet stokpotā katru dienu ir vairākas opcijas | |