Comments: |
jāvot, šitas mani sab. ēdināšanā vienmēr ir sajūsminājis. cilvēki tak pavāru skolās gājuši un tā, bet ēdienu pamanās sacūkot krutāk kā es ar savu neesošo virtuves gēnu. bet tad atkal, nevar jau zināt, ko tieši viņiem tur māca :/
gatavot ēdienu dažiem cilvēkiem un dažiem simtiem ir zināma atšķirība.
Vispār, viss ir galvās. Jaunā paaudze mēdza vaikstīties un vemt, ja ēdiens nebija gana izdevies. Kad paši tika pie kulinārijas, tad labprāt sukāja iekšā ij savus piededzinātos, ij savus pusjēlos kartupeļus.
jā, protams. bet piemēram, iepriekšējo provaideri mums, sniedzot regulāru fīdbaku gestbukā, izdevās iemācīt gatavot tādus pat visai ēdamus jenotus. tad kaut kas notika un tagad jāsāk atkal viss no sākuma. :/ | |