обои - pasta fatta a casa I [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

pasta fatta a casa I [28. Dec 2009|17:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
I Impasto

nu tā, pirmie iespaidi.

vispirms uzliekam rosinošu (nekādā gadījumā kaitinošu vai uzbudinošu) mūziku, jo ja pie pirmajām grūtībām kaut kas tur čīkstēs vai zāģēs, norausies ar miltainām dūrēm 1-2;
miltu čupā iemaisām attiecīgo skaitu olu (cik tieši, neviena saimniece nemūžam neatklās);
tad maisām, mīcām un vērojam metamorfozes. lasīju, ka pastas kvalitāte ir atkarīga no mīcīšanas jaudām un šajā procesā ieguldītajām darba un pacietības mērvienībām. ca. 15 minūtes, kā minimums. tātad pulkstenī neskatāmies un cītīgi strādājam (pie sevis tomēr paslepen skaitām dziesmas, ca. 4 krietni džeza gabali būs gana).

nekādus intelekta apvāršņus šī nodarbe neatklāj, kā varat noprast, tomēr man pielēca, kādēļ mātei kārtīgā itāliešu ģimenē ir neapšaubāmi dominējošā loma. ja katru dienu savam bezdelnieku veču baram jāsamīca gana pastas, lai šamie jaudā izvilkties art un ecēt, varu iedomāties, ar kādu krampi tie paši veči tiek attiecīgajās reizēs paņemti pie riekstiem, kā arī kādu audzināšanu gūst palaidnīgie un temperamentīgie itāliešu bērneļi. pačots un uzvažuha momentā, līdz mūža galam.

otrkārt, skaisti attīstīta apakšdelmu muskulatūra, kas kā likums uzskatāmi izstādāma, divās kārtās uzlokot laba pletkrekla piedurknes, ir izsenis bijusi vīru viena no košākajām rotām (īsti konkurē ja nu vienīgi ar tvirtu un muskuļotu pakaļu, bet šī jau ir cita tēma). tādēļ mīciet pastu, draugi, mīciet biežāk - un pasaule uzsmaidīs sievišķīgāk.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:28. Decembris 2009 - 17:31
(Link)
Tu tā uzrakstīji, ka es pilnīgi nekritiski noticēju. vienkārši miltus ar olām, si?
From:[info]kinskis
Date:28. Decembris 2009 - 17:34
(Link)
nu tur nedaudz sāls pienākas arīdzan.
From:[info]zintish
Date:28. Decembris 2009 - 17:33
(Link)
*izvelk pierakstu blociņu*
tātad milti un olas. tikai? ūdens nea? sāls/ cukurs?

gaidam turpinājumu
From:[info]kinskis
Date:28. Decembris 2009 - 17:34
(Link)
rokas pāris reižu apslapināju mīcot. cukurs nea, sāls pie receptes pienākas, šķipsniņa.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:28. Decembris 2009 - 17:34
(Link)
Milti? Olas? mīcīt? makaronus taisīsi, vai?
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:28. Decembris 2009 - 18:01
(Link)
Ar nepacietību gaidu reportu par gala iznākumu (bet iekšā dziļi saprotu, ka pašam pagaidām šādam enterteinmentam akna par tievu)
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:28. Decembris 2009 - 18:07
(Link)
man interesē, kā Tu šamos griezīsi un rozītēs locīsi. Vai skrūvītēs vai gliemezīšos.
[User Picture]
From:[info]starro
Date:28. Decembris 2009 - 23:05
(Link)
aha, caurumus taisīsi
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:28. Decembris 2009 - 23:13
(Link)
nē, paskat, blēdis tač- uzrīkoja pelmeņus ar ķiļķēniem un Spilvas mērčuku!
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:29. Decembris 2009 - 00:15
(Link)
to S-vārdu tu nepiemini, ja?
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:28. Decembris 2009 - 18:48
(Link)
smeķīgs apraksts, nudien