this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-12-16 13:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:au
Mūzika:Moby - A Dark Could is Coming (Quiet remix)
Entry tags:darbs, dzer, med, prah, relat, tv, uk

pār mani vakar nāca atklāsme!
ziniet kā visi saka, ka lētāk ir ārstēt mazās lietas uzreiz, jo, kad tās ir ielaistas un kļuvušas milzu, tās ir dārgāk un grūtāk ārstējamas?
tas ir dārgāk un grūtāk tikai tad, ja tās ārstē! turpināt neārstēt is the solution here!
:D

citās ziņās, beidzot ir noticis Tas. ar mani sen Tas nebija noticis. es HER appā iepazinos, sāku čatot un jau sākām runāt par satikšanos AFK ar zaju, kura bija mēģinājusi deitot TrakZ. bet nu, ne viņām tur kas vispār bija pat sācis sanākt, ne ko. paskaidroju zajai, ka mēs ar TZ esam on good terms un tur arī viss norm. bet nu es neiešu tev līdzi uz to tavu biešu ballīti, jo tur būs TZ un es negribu to intrude on her life. tā ir viņas ballīte un mēs ar šito zaju varam iet darīt savas lietas.

citādi viss joprojām besī un neesmu vēl savākusies atveseļoties līdz galam. also, when was the last time I did the release weekend sober?
jā, es atkal weekendā strādāju. sestdien bija ciešanas, kuras beidzās ar to, ka aizgājām uz SpB ar VZ un Rūdīti un norm uzballējāmies. svētdien toties visi sāka pļurkāt te pirms brokastīm un es tikmēr apvācu pēdējos darbus. salaboju tur vienu test grid un vēl visādi. un tas viss ar žūžūžū vīntonikiem.

laikam arī sarunāju naktsmājas pie Gazza Londonijās janvārī. Marlīne gan būšot savā jobanā Manch.

vakar, skatoties Goliath otro sezonu, tika secināts, ka "those who don't die, they cry" (apologies about the rhyme.) VZ prātīgi piezīmēja, ka otrādi gan tas nestrādā.

tādi, lūk, burti uzrakstījās. ja atcerēšos to epic joku, jo patiesībā gribēju uzrakstīt, to pierakstīs tad.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?