this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-05-13 17:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs, relat, u

starp citu, manā privātajā dzīvē daudziem besī ārā, ka es vienmēr atrodu kaut ko, pie kā piepisties. darbā toties tas padara mani par lielisku testeri. nenoliegšu to, ka darbs šo manu rakstura iezīmi visu laiku veicina un pastiprina, līdz ar to manā privātajā dzīvē... nu tur visādi.
īpaši, ja sanāk sarunas ar kādu cilvēku, kura darbs vai vienkārši ikdiena veicina viņa kreatīvo domāšanu uz radīšanu un "uzbūvēšanu", jo mans prāts visu laiku ģenerē jautājumus, neskaidru detaļu precizēšanas vēlmes, atrod dažādus caurumus piedāvātajos risinājumos. daudzi to uztver kā kritiku, bet tas parasti nav tā domāts. es vienkārši automātiski piedomāju pie iespējamajiem ahtungiem, lai kopumā visiem beigās būtu labāk. tas nav trying to destroy the creator, it's about working together to improve the solution.

stulbi tas kļūst tad, kad aizmirstos un ļaujos savam prātam šitā pat analizēt manis pašas dzīvi, jo īpaši attiecības ar citiem cilvēkiem.

also, šodien urbj. daudz. bieži. un vēl.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2019-05-13 18:51 (saite)
Man ir līdzīgi, bet neviens līdz šim it kā nav sūdzējies. Tikai jāatceras savlaicīgi pajautāt, vai sarunbiedrs grib kaut ko risināt vai vnk izrunāt sāpi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2019-05-13 19:00 (saite)
jā nu, man laikam vairāk jāpiedomā pie tā jautājuma pajautāšanas :D lai gan, prāts jau ģenerē to visu neatkarīgi no. es esmu sākusi noklausīties un tad jautāt: "vai tu gribi dzirdēt manu viedokli?" bet tas nav tas pats jautājums.

ja kas, oriģināli postā es biju domājusi drīzāk par situācijām, kurās man ir problēma, bet es piedāvātos risinājumus apstrādāju ar to pašu prātu un izklausās, ka kritizēju. vai vienkārši teorētisku situāciju apspriešanā. vai, lai cik dīvaini nebūtu, joku dzīšanā. vai arī, nu, praktisku jautājumu risināšanā, lai arī kuram tas praktiskā problēma nebūtu - man vai sarunbiedram.

bet stulbums ir tajā, ka vismaz manā robota domāšanā nav labi tā attiekties pret cilvēkattiecībām. jo ātri vien iebrauc "mind reading" un "fortune telling" ar saviem "if - else".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?