this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2017-07-11 13:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:breakfast time
Entry tags:med

a lesson in trakums with kaķ.

ja jums liekas, ka trakums, tas ir agresija pret citiem, trauku plēšana un halucinācijas... ha.

neizgulēties manā pasaulē ir diez gan normāli. parasti tāpēc, ka patīk būt pa nakti nomodā un darīt kaut ko interesantāku. bet parasti kaut kā pāris reizes nedēļā izguļos un atkal viss ir ok.

bet tagad jau trešā nedēļa iet, kopš nevaru izgulēties, jo ir grūti gan ieslīgt, gan noturēties miegā. un tad, kad esmu miegā, rādās drausmīgi murgi. pie šiem murgiem arī ķermenis neizguļas, tikai mētājas no vienas neērtas pozas uz nākamo neērto pozu. kā rezultātā esmu vienkārši pārgurusi, gan fiziski, gan mentāli. un tad vēl migrēna tam pa virsu. un esmu ieslodzīta šajā virpulī. tas ir mans ķermenis, tā ir mana galva. un es tur neko nevaru izdarīt. katru vakaru ceru, ka esmu pietiekami nogurusi, lai beidzot atslēgtos un kaut cik pagulētu. bet the computer says no. un risinājuma klasiskajā medicīnā nav, vai arī visi sazvērējušies pret mani un nesaka.

trakums visbiežāk ir vērsts uz pašu sevi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2017-07-11 21:32 (saite)
nezinu, ar murgiem ir grūti. es vairs neatceros, kad pēdējo reizi mierīgi nosnaudu visu nakti. kaut kad jau bija, bet kāda medikamentu kombinācija tad bija... un nekur jau nav teikts, ka tā bija tā, kas to nodrošināja.
tagad ik pa pāris stundām pamostos, lai "ievērtētu" murgus :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-07-11 22:12 (saite)
tas viss ir tik nogurdinoši. man nekādi medikamenti nav līdzējuši pret tiem murgiem. bet sen nebija bijis šitik traki. it comes and goes usually. bet tagad... tāds nogurums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pelnufeja
2017-07-12 16:12 (saite)
Mana pieredze ar vielām - gan alkoholu, gan medikamentiem - ir tāda, ka tās veicina murgus vai vismaz ļoti spilgtus sapņus. Es vēl vakar no rīta, kad aizgāju gulēt pēc puspudeles balzama izderšanas, miegā jutos kā kaut kādā 3d filmā (neesmu gan dzīvē 3d nekad redzējusi :D).

Bet galvenokārt man šķiet, ka ilgstoši murgi ir saistīti ar ieilgušu nemieru vai visādām nerisinātām psihes figņām. Es arī agrāk no tiem ļoti cietu.

Ilgtermiņā varu ieteikt psihoterapiju vai meditēšanu. Tad var, protams, domāt par kaut kādiem gulētiešanas rituāliem, kas palīdz nomierināties un "pārslēgties" uz došanos pie miera, bet jāsaka, ka man personiski tādi nekad nav diez ko līdzējuši. Varu dzert zāļu tējas/iet vannā/klausīties mierīgu mūziku utt., bet, ja man ir uznākusi trauksme, tas nelīdz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-07-13 12:34 (saite)
visu laiku tik spilgti murgi.
it kā jau jā, saprotu, ka nemiers un neatrisinātas lietas. bet nav arī tā, ka es visas pasaules problēmas varu atrisināt. tak nemieru arī rada esošās politiskās situācijas, sociālās problēmas un tā. (piemēram, šonakt bija jāiet Praidā Limbažos, talking about homophobic there.) un manā dzīvē vienmēr ir nemiers un neatrisinātas lietas, tak tomēr ik pa laikam parasti sanāk izgulēties. bet tagad jau trešā nedēļa uz otro pusi iet.

un terapija šobrīd vienkārši nav pieejama. pie tam, man vienmēr gadās tādi terapisti, kuri totāli paši zaudējuši saikni ar realitāti :D īpaši mana pēdējā, kura man noteikti būtu atkal, ja es pieprasītu valsts terapiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?