this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-12-06 18:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzer, relat, travel

Ā, es uzaicināju Didi tusēt ar mani pie MP uz jaungadu. Nu, lai tas manas janvāra ballītes pre-party būtu jautrāks (Didi saka "funny" when she means "fun"). MP nošokējās, kad es viņam zvanīju, lai to pateiktu. Tjipa teica, vai tad tas jau esot tik serious? Bet vai tiešām jābūt serious, lai aizietu patusēt? Pie tam, VP tur nebūs tai pre-pārtijā, neviens cits nav ieinteresēts mani pielaulināt. Un nu, viņai nebija nekādu plānu... un ar viņu ir jautri. Kopš kura laika jautri ir serious?

Tā lūk. 29 dienas līdz īstajai (nebeidzamajai) ballītei, muahā. Un, kad atgriezīšos no tās, darbā gan jau būs pizdjets un vismaz viens ugunsgrēks.

Jūtos netipiski apmierināta ar.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2016-12-07 00:27 (saite)
Labi, tie deviņi gadi drusku mierina, paldies. :)

Nezināju, ka esi tur jau tik ilgi (vai biju piemirsusi).

Jā, un es jau negribētu vislaik ballītes - man ballīte kā formāts diez ko nepatīk, es vienkarši gribētu pazīt vairāk cilvēku, kas man patīk un ar kuriem ir interesanti sarunāties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-12-07 00:36 (saite)
nu, manas ballītes nav klubošanās vai tā. man ir daudz mājballītes un vispār tur ir daudz runāšanas un smieklu. nevis random aizdzeršanās kaut kādās pārāk skaļās vietās. :) bet es savus draugus esmu ļoti lēnām dabūjusi. daļa gan diemžēl atkritusi atkal. bet nu... un ir jau meetup.com, kurā var iepazīties draudzības nolūkos (es gan nezinu, kurās valstīs tas darbojas). bet nu jā, tik ilgi jau būts te.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?