this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-12-15 18:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs, kakj, med, studies

mums ir neliela problēmiņa. Dārtai šodien bija dzimuma atņemšanas operācija. viņas milzu apkakle ir par lielu. viņa tiek no tās ārā un metas laizīt un plēst vēderu. lai kā es sasietu saitīti ar kaklu, truba ir par lielu. ne tikai apkārtmērā, pie tam. viņa ar šito pat padzerties nevar, jo par garu.

ak jā, kur lai es atrodu diētisko pārtiku kaķiem ar pārtikas alerģijām?

pārcēlu treniņu uz ceturtdienu, jo jāpaliek mājās un jāvaktē kaķis. ko lai dara rīt, nezinu - man ļoti vajag iet uz ofisu un vakarā svarīgs eksāmens. bet arī kaķēna veselība ir svarīgi.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakjux
2015-12-15 22:23 (saite)
man liekas, ka tā ir bezmaz mana labākā iespēja.
jo tas lampshade ir kaut kāds jocīgs. gribu sagaidīt dzīvesbiedru mājās un tad kaut ko mēģināt darīt. divatā būs vieglāk tikt galā.
paldies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2015-12-15 22:50 (saite)
Pirmaja, pecnarkozes diena minka var but durns, ka ari mazkustigs (velams, tapec var turet opa un pazelot, est dzert pienest), tapec apcurajas un aptaisas uz vietas, audumins var samirkt, tapec higienas nolukos vajag sagatavot vairak neka 1. 2-3diena minka jau klust dzivaks, 4.sak skraidit apkart, bet prieksautinu enivej turpina turet, kamer sadzist pilniba (un var nemt diegus ara vai ari tie ir uzsukusies)..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-12-16 01:04 (saite)
tagad šovakar jau drusku attapusies, bet visu vakaru nogulēja. bet rīt man viņa viena jāatstāj mājās viena, jo jāiet uz darbu, un esmu smagi noraizējusies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?