this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-11-11 10:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:looks, relat, sport, studies, travel

Liekas, ka biju par traku ieskrējusies pēdējā laikā. Drusku par daudz uzņēmusies. viss vienā skriešanā brīžiem. Šodien, par spīti pagājušās nedēļas apņemšanai, spāņvalodas mājasdarbu atkal pildīšu darbā. Bet tagad it kā viss drusku aprimis un jau var dzīvot atkal. Pasaule griežas. Viss notiek, tiek, paiet un turpinās.

Šorīt jau no paša rīta domāju par to, kas tad īsti ir mīlestība (retoriski mazliet tā). Un kāds sakars tai ar attiecībām?
Domāju par neaizmirstulēm. Domāju par jaunām pieredzēm un piedzīvojumiem. kāpēc es vienmēr meklēju piedzīvojumus, bet atrodu vienmuļas attiecības?

Un, kas pats svarīgākais - meitenes, ko jūs velkat, kad dodaties ceļojumā uz musulmaņu valsti?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pax
2015-11-12 16:38 (saite)
Garu kleitu un kaut kādu gaisīgu kardigānu vai ko tādu. Laikam kaut ko līdzīgu salmu cepurei vai lakatam es arī saorganizētu sev, jo karstums un tā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-11-12 16:46 (saite)
Bet man nav garu kleitu. Un pirkt speciāli arī liekas jocīgi. Pie tam, nu es tā pabrowzēju bodes biku un secināju, ka te tomēr ir drēbes, kuras vismaz kaut ko atsedz - plecus, dekoltē vai kājas. Bet ne visus reizē. :D Milzu šalle noteikti būs līdzi, ko ap pleciem aptīt, bet siltumā varētu negribēties baigi tīties. Nez, cilāju savu garderobi (atmiņā) un domāju... Man it kā ir pusgari (pāri celim) svārki. It kā varētu tos ar kaut kādiem piedurkņu topiem. Bet cik ta man tādu ir vispār. Bezmaz jāiet iepirkties :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pax
2015-11-12 16:56 (saite)
Jā, man ir līdzīgi ar atvaļinājumiem. Man nekad nav šortu un tad es staigāju kleitās visu laiku. Varbūt, ja izšķiries kaut ko pirkt, tad tā, lai vēlāk arī var vilkt? Es nez, kāda ir tava attieksme pret overāliem? Svārki pāri celim jau arī varētu derēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-11-12 17:07 (saite)
Overall? Es nevaru vilkt apģērbu, kad, lai pačurātu, jāatkailina ķermeņa augšdaļa :D man pagaidām ir doma aiziet un nopirkt kaut kādus pāris krekliņus ar piedurknēm, ko pievilkt pie svārkiem, un miers. Jo vairāk es par to domāju, jo vairāk paliek vienalga :D jo es domāju, ka viesnīcā iekšā gan būs vienalga, kāda man kleita, kamēr es sauļojos pie baseina ar dzērienu rokā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?