this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2015-07-30 16:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzer, dziesm, med, relat, travel

Ā. A man pēc nepilna mēneša būs weekenda tuss ar trakiem adminiem un trakiem moderatoriem. Pie tam, par manu hoteli daļēji maksās viens trako charity. Jo mēs bīdam lietas priekš trakajiem savos brīvajos laikos.

Vēl Spotifajā beidzot saņēmos paklausīties karsti mīļoto David Bowie. Sāku ar jaunāko albumu, kas tur pieejams. Hmm. Visticamāk, ka mans viedoklis par tām dziesmām ir nepareizs (jo man tak arī jāstrādā), bet nelikās tik spēcīgi kā bija agrāk. Tagad iet kaut kāds live gig ieraksts. Tas gan jau ir spēcīgāk. Bet tur jau arī vecākas dziesmas iekļautas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pax
2015-07-30 20:40 (saite)
Daudzas lietas agrāk arī nudien bija spēcīgākas. Vai vismaz tā liekas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-07-31 10:40 (saite)
Vai arī mēs tās spēcīgāk uztvērām. Es nezinu, bet jebkurā gadījumā, arī Bowieonkulis ir diezgan gados jau... Nevar saprast, kura galvā tas spēks bijis. Varbūt abās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pax
2015-07-31 11:09 (saite)
Drīzāk abās.
Es arī daudziem mūziķiem/māksliniekiem spēju klausīties/uztvert tikai agrākos darbus. Bet tie agrākie dažreiz atrod saikni ar manu šodienas "es".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2015-07-31 12:45 (saite)
Pirmkārt - lieliska bilde tev!

Bet nu... Arī tā var būt. Klausos tagad Bowie live gig no 2010. gada un arī liekas spēcīgi vispār. Ej nu sazin. Bet varbūt tas tāpēc, ka es trakā prātā :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?