juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2023-08-25 10:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā sanervozējos par valdības stādīšanu un Hermaņa izteikumiem, ka uzliesmoja herpes. Zinu, labi padodas ārstēšanai, bet tomēr izsists no ierindas taisni uz nedēļas nogali, pašu karstāko laiku.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-08-25 14:27 (saite)
Mainīties mainīšanās pēc? Nu piemēram mums bija laba kompetenta prezidente VVF ar labiem sakariem un vadītāja spējām. Nē vajadzēja apmainīt pret kaut kādu bērziņu kura augstākais lidojums bija remontēt teļļukus sadzīves pakalpojumos.

Ja runājam vēl par konkrēto LV situāciju tad kur mainīties? Uz ko? NA, kas ar priecīgu kviecienu sarīkos etnisku konfliktu tam pašam Putinam par prieku vai uz tipa pseido progresīvajiem kas vaslts vadīšanas vietā līmēs plakātus neapēd zemeslodi un čakarēs satiksmi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-08-25 15:23 (saite)
Par etnisku konfliktu mūs biedēja, kad valdība ļoti pretojās okupekļa gāšanai.

Tagad ir pagājis gads un valsts ir vēl saliedētākā nekā agrāk. Nu labi, ir krievi, kuri joprojām atbalsta Putinu, bet tas nekādus plašus konfliktus sabiedrībā nav radījis.

Bija citi, kas mani apsauca un čurāja biksēs no bailēm par atomkaru, kad es Ukrainas kara sākumā runāju par to, ka ukraiņiem vajag dot iznīcinātājus. Tagad tos dos, un nekāds atomkarš nebūs. Vispār apšaubu, ka krieviem tās atomraķetes vispār ir palaižamas. Ar lietām, kuras vēl var ik pa laikam demonstrēt, kā tankiem vai iznīcinātājiem, kaut kāda apkope notiek, bet ar tām atomraķetēm jau droši vien viss ir pa kluso izpārdots un rezerves daļas nav iegādātas, jo neviens atbildīgais nekad negaidīja, ka tām reāli būs jālido.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]formica
2023-08-25 16:49 (saite)
Pareizi, meediji ir sen pieraadiijushi, ka atombumbas ir pavisam nekaitiigas.

https://youtu.be/5mDuxFnn2RY?list=LL&t=1209

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?