juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2024-06-29 05:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
NYT redakcijas raksts par to, ka Baidenam būtu jāizstājas no sacensības. https://www.nytimes.com/2024/06/28/opinion/biden-election-debate-trump.html

Īstā sacensība šeit ir par vecumu. Cilvēce vs novecošanās procesi. Šis ir brīdis, kad cilvēcei vajadzētu sadoties rokās, ātri pabeigt (visas) iesāktās anti-aging zālītes un tās iedot Baidenam, lai viņš kļūst jaunāks. Negribu, ka vecums uzvar jau atkal. Bet varbūt tas ir Baidena plāns "če tev! Ja jūs nevarat man uztaisīt zālītes, tad saņemiet Trampu?! Nu saņematies! Mēģiniet!" Jāsaka, ka labs plāns dzīvei.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2024-07-03 19:50 (saite)
Es nezinu, kas ir sliktāk – visus šos gadus slēpt, ka Baidenam jau ir sākusies demences progresēšana, vai cerēt, ka izdosies tajā neilgajā laikā, kas viņam atlicis, atrast zāles, kas atgriezīs viņam jaunību?

Es esmu par reliģijām. Katrs var izvēlēties, kāda viņam šķiet atbilstošāka, un es neko daudz nekritizēšu. Bet šī jau ir apmātība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2024-07-03 20:53 (saite)
Baidenu saglābt, visticamāk, neizdosies, bet zināms jēgas elements tur ir: augsta profila pacientu ārstēšanas centieni nav slikts veids, kā piesaistīt jomai uzmanību un resursus.

Protams, lai problēmu risinātu, vispirms ir jāatzīst, ka problēma ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2024-07-03 20:57 (saite)
Šī nav problēma, par kuru mēs nezinātu. Gandrīz katram ģimenē ir kāds, kuram ir demence un arī ļoti slaveniem cilvēkiem reizēm tā ir. Šķiet, ka Reiganam arī bija.

Notikums ar Bidenu ir tikpat vecs kā cilvēce. Tas neko nemainīs, un pat lielāku līdzekļu ieguldīšana neko negarantē. Vēža ārstēšanas metožu pētniecībā ir ieguldīti triljoni ar ļoti nelieliem rezultātiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2024-07-03 21:00 (saite)
Well, viņa atsevišķais gadījums, visdrīzākais, neko nemainīs, bet tik un tā pasvītro faktu, ka novecošana ir sindroms un pret to būtu jāizturas kā pret tādu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-07-03 23:47 (saite)
lmao

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?