Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2021-11-05 14:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
md
mazliet dīvaini

Mēdiji un kolēģi no LV medicīnas sistēmas publiski un intensīvi "spārda" I.Aizsilnieci, lai gan viņas teiktais (ko es izlasīju/dzirdēju) sakrīt ar UK manītajām (un piedzīvotajām) ārstēšanas vadlīnijām. Veikt analīzes, mērīt skābekļa %, nenovest pacientu tik tālu, ka jāved uz slimnīcu.
Un skābekļa koncentrators un puldometrs gan mājas , gan slimnīcas apstākļos ir krietni vien ieteicamāks, lētāks un efektīvāks, nekā mehāniskie elpināšanas aparāti, pēc kuru pielietošanas, citējot kādu LV mediķi, "tas ir vienvirziena ceļš", un ne uz izveseļošanos.

/Ja LV ir uzstādījums - vairāk saslimušo un nāvju, lai tiktu pie papildus līdzekļu "sazāģēšanas", tad gan viss ir pareizi, tādi kā I.Aizsilniece, P.Apinis, kas runā par profilaksi, ir jāsit, lai citi baidās!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2021-11-08 10:50 (saite)
Šis ir interesants paņēmiens.

"Joprojām neviens nav atsūtījis, kurā minūtē viņa runā."

Tajā pašā laikā augstāk tu raksti, ka tev nav laika noskatīties Dombura raidījumu. Bet tu kaut kā pieņem, ka citiem ir šāds laiks? Tie, kas raidījumu skatījās, nesēdēja, pierakstīdami kurā minūtē kas ko teica.

Ja tev ir slinkums pašam kaut ko noskaidrot, tad tā ir tava problēma. Un es to nepārmetu tev, ok, kurš tad nav savu reizi slinks. Un mēs ne visām lietām gribam veltīt laiku. Bet nepārmet, lūdzu, citiem, ka viņi tev nav iedevuši informāciju ar karoti mutē.

Starp citu, kad es tev palūdzu pastāstīt, kur labējo ekstrēmistu politiķes video ir sakarīgi izteikumi, tu to neizdarīji, ar norādi, ka esot taču video noskatāms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-11-08 10:57 (saite)
Es pārmetīšu gan. Jaunā paradigma ir, ka ārstiem ir jādod informēta piekrišana, kas nozīmē pastāstīt pacientiem lietas, kas ir viņiem saprotamā valodā – nevis ilgstoši jāmeklē. Domāju, ka šo paradigmu varētu piemērot arī žurnālisti. Galu galā tas ir viņu darbs.

>> Starp citu, kad es tev palūdzu pastāstīt, kur labējo ekstrēmistu politiķes video ir sakarīgi izteikumi, tu to neizdarīji, ar norādi, ka esot taču video noskatāms.

Tas video bija 3 minūtes, un bija iedots precīzs laiks, no kura skatīties. Turklāt es devu veselus 3 piemērus, kas pateiktajā bija sakarīgs. Tagad tu saki, ka es to neizdarīju. Kāpēc tu tagad runā muļķības?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?