augusts

Posted on 2015.08.25 at 13:56
man:: šon sākas sezona darbiņā
skan: veļasmašīna maļas
Tags: , , , ,
vispār baigi interesanti kā darbojas veci paterni un cik tie var būt spēcīgi. nu, kad man te bija tās laulības krīzes apogeja, es protamska nenodevos jogai un meditācijai. es darīju, ko mācēju - dzēru, pīpēju un vazājos apkārt. par pīpēšanu vispār kreizī - kad es pirms nezcikgadiem pārstāju smēķēt, tas bija tāpēc, ka konstatēju, ka man tas fiziski riebjas. un riebjas joprojām, bet tagad likās, ka tas ir jādara, līdzīgi kā pacieš zāļu rūgtumu idejas par anastezēšanos vārdā. stulbākais tas, ka man tas patiešām tā arī iedarbojas. nu vai vismaz man liekas, ka iedarbojas un principā jau ar to arī pietiek. ok, man ir neliels attaisnojošs apstāklis, kāpēc es nenodevos visādām apgarotām praksēm - līdz pat šim rītam, man bija pilna māja ar augstajiem viesiem no Londondas un viņi galīgi nebija tie, ar kuriem man gribētos dalīties savos pārdzīvojumos (vai pat likt par tiem noprast). daudzi zirdzinieki stāsta, ka iet izraudāties pie saviem zirgiem, bet mans zirgs, piemēram, nevar ciest kolapsējušu mani - viņš pavisam konkrēti laižas lapās, ja tādā nestāvoklī eju pie viņa (un tas saskumdina vēl vairāk) - tā ka arī tas nebija variants, kā pārlaist krīzi veselīgākā veidā. bet, ja neskaita neizbēgamās sāpes un ciešanas, tas viss kaut kādā ziņā bija ļoti pamācoši un mazliet pat izklaidējoši. es atkal atradu, to kaut kur paklīdušo sajūtu, ka aiz manis stāv vesels mūris/armija ar labvēlīgām būtnēm, ka es esmu forša un, ka es kādam kaut ko nozīmēju. kas attiecas uz krīzi - šķiet, tā ir beigusies. atliek vienīgi sakoncentrēt enerģiju un likvidēt tās radītās sekas, kas protams nebūs nekāda medusmaize, bet vismaz ir gūta sajūta/apstiprinājums tam, ka tas ir vairāk vērts, nekā mums (varbūt) likās pirms tam.

Comments:


Ūūlę
[info]chimera at 2015-08-25 14:09 (Saite)
vai ne vai ne, man arī pie dažādām krīzēm sagribas uzpīpēt, lai arī tāpat kā tu atmetu jau sen, jo negaršīgi, bezjēdzīgi, nekādas jautrības (dzert šķiet jēdzīgāk). bet parasti tā arī paliek gribēšanas līmenī, jo nostreļīt īsti nav kam, bet pirkt pašai no way.

joga arī īsti tādos gadījumos neiet, ja nu vien;īgi kaut kāda superlēkājošā, toties hanteles... kad bija šņaga ar kaimiņiem, skursteņslauķiem un ugunsnedrošību, es fiziski jutu, kā man bicepsi aug.
*
[info]inese_tk at 2015-08-25 14:19 (Saite)
jā, nu man drošvien aizgāja ar to pīpošanu, jo es bēgu no mājām, lai nebūtu jābūt vienai/ar augstajiem viesiem un bēgu pie tādiem, kuriem var nostreļīt. pieļauju, ka, ja ne tā, man ar būtu palicis domu līmenī.

kustēties gribas arī, jā un arī palīdz. palīdz arī izauļošanās ar zirgu pa mežu, bet negribas jau viņu tā apgrūtināt ar savu nepatīkamo klātbūtni.
vilkate
[info]vilkate at 2015-08-25 14:20 (Saite)
Pēdējoreiz, kad es ar Zirga kungu izdomāju neomā nesties pa mežu, viņš laipni pateica, ka ies mājās un es vienkārši turpināju nesties uz priekšu, kad viņš pagriezās mājup. Negribēja to postažu nest.
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2015-08-25 15:44 (Saite)
jā, man arī tā ar to smēķēšanu. es vispār secināju, ka vajag iemācīties savu agresiju izlikt kādā jēdzīgā veidā. dažreiz pret neapzinātām dusmām un raizēm sekss palīdz, bet pavisam lielu niknumu kaut kā konstruktīvāk vajadzētu iemācīties dabūt laukā. turklāt tas galīgi nepalīdz, ja sekss var būt tikai ar to, uz kuru briesmīgas dusmas :/
*
[info]inese_tk at 2015-08-26 10:24 (Saite)
es kādreiz nēsājos ar riteni pa bezceļu - nu tur cauri kūdras purvam, kur ir reāli grūti mīties utt. nezinu kāpēc, bet esmu pārstājusi to darīt, lai gan tas reāli palīdz izdusmoties.
vēl palīdz arī rakstīt, tāpēc ar visi tie mani skābie ieraksti cibā
porcelāna lellīte
[info]neraate at 2015-08-26 11:54 (Saite)
man palīdz tikai peldēšana vai futbols, bet šobrīd lielākoties nevienam no tiem nav spēka un tad es internetā spēlēju spēlīti kamēr atlaiž
*
[info]inese_tk at 2015-08-26 15:03 (Saite)
ā, es atcerējos, kas mani vēl nomierina - ilgtoša būšana ceļā. nu tā ka ilgi brauc ar mašīnu (vienalga vai pie stūres vai kā pasažieris) vai vilcienu vai busu un garām slīd ainava. pret dusmām ne visai, bet pret sāpēm un ciešanām - visai iedarbīgi.
az
[info]az at 2015-08-25 16:18 (Saite)
jaaa.. bet taa visa dzersana/piipeesana/klejosana ir jau tajaa faazee,kad liekas,ka viss. kad vairs nemeegina tikt galaa.. gan jau krizes sajuuta saakaas agraak. un tad saakumaa jau veel var censties. nezinu. bet tas ir tik silti, cik briivi un vienkaarsi tu maaki par to runaat.
*
[info]inese_tk at 2015-08-26 09:25 (Saite)
man atkal liekas, ka pīpēt/dzert/vazāties ir vnk, lai iegūtu laiku. nu notiek kaut kas, kas ļoti sāp un sāpes paralizē. bet darot visas tās destruktīvās darbības, sāpes paliek tādas trulākas un pūkainākas un tu esi ieguvis mazliet laika, lai saņemtos paskatīties tām acīs. vismaz man tā parasti ir
cits laiks
[info]siltavieta at 2015-08-25 16:20 (Saite)
es arī krīzēs dzeru, pīpēju un vazājos apkārt, un tas palīdz, lol
Previous Entry  Next Entry